Αντιστροφέων

Inverter: Μια εξουσία Αναστροφέας, ή inverter, είναι μια ηλεκτρονική συσκευή ή κύκλωμα που αλλάζει το συνεχές ρεύμα (DC) σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Αναστροφέας χαρακτηριστικά: * Χαρακτήρισε με υψηλή αξιοπιστία μια

Λεπτομέρειες προϊόντος

Yangzhou Bright ηλιακή λύσεις Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντιστροφέων Κίνα και προμηθευτές, και ως μια επαγγελματική εταιρεία, έχουμε τη δική μας παραγωγική εργοστάσιο, το οποίο είναι σε θέση να παράγει προϊόντα καλύτερο και νεότερο αντιστροφέων, Καλώς να αγοράσετε τα χονδρικά προϊόντα από εμάς.

Inverter:
Μια εξουσία Αναστροφέας, ή inverter,
είναι μια ηλεκτρονική συσκευή ή κύκλωμα που αλλάζει το συνεχές ρεύμα (DC) σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC).

Αναστροφέας χαρακτηριστικά:
• Προτεινόμενα με υψηλή αξιοπιστία και χαμηλό ποσοστό αποτυχίας χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου πνευματικής ενιαίο τσιπ διπλό CPU.
• Καθαρή παραγωγή κυμάτων ημιτόνου.
• Μικρός, ελαφρύς και καλλιτεχνική, επωφελήθηκαν από την υιοθέτηση της τεχνολογίας μεσοκύνιο SMD.
• Ανεμιστήρα ψύξης είναι η πνευματική ελέγχονται, και το καθεστώς εργασίας ελέγχεται από την CPU, η οποία ως επί το πλείστον αυξημένη διάρκεια ζωής της υπηρεσίας και βοηθά να σώσει την κατανάλωση ισχύος, Βελτιώστε την αποδοτικότητα εργασίας και να μειώσει το θόρυβο της εργασίας.

Αναστροφέας εφαρμογή:

• Ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια γενιά.

• Παραγωγή αιολικής ενέργειας.

• Εξοπλισμός επικοινωνίας.

• Σύστημα βιομηχανικής διανοητικής ελέγχου.

• Σύστημα μικρού μεγέθους ενέργειας έκτακτης ανάγκης.

Αναστροφέας Προδιαγραφή:
100W? 150W? 300W? 500W? 600W? 800W? 1000W? 1500W? 2000W? 2500W? 3000W? 4000W? 5000W, 8000W, 10000W? Κλπ

Μερικοί αναφέρονται εικόνες για εξουσία Αναστροφέας

Αναστροφέας

800W Inverter

3000W Inverter

Αγαπητέ κύριε ή διευθυντής προμηθειών,
Ευχαριστώ για το χρόνο σας ανάγνωση ιστοσελίδα μας αντιστροφέων προσεκτικά, αυτό είναι από το εργοστάσιο του συνεργάτη μας, στόχος μας είναι να μειώσει το χρόνο μας πελάτες με επαγγελματικότερο, δίκαιη, βολικές υπηρεσίες σε μια καλύτερη τιμή. Χαιρετίζουμε θερμά τη συνεργασία σας, αν σας χρειάζεται την παραγγελία δείγμα/δίκη για τη δοκιμή, pls επικοινωνήστε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της sales@brsolar.net, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να σας παρέχει καλύτερη αντιστροφέων για μακροχρόνια συνεργασία.

Hot Tags: ηλιακού μετατροπέα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, επιχείρηση, χονδρικό, αγορά, νεότερο, καλύτερη, προϊόντα
Εξεταστική

You Might Also Like