Ηλιακά φώτα πλήρους οθόνης

1. αυτοκινητοβιομηχανία DC12V ή ηλιακή τροφοδοσία 2. η χρήση σφραγισμένων κολλοειδών μπαταριών, χωρίς συντήρηση · 3. με προστασία υπερφόρτισης και εκφόρτισης μπαταρίας 4. σταθερή τρέχουσα κίνηση, με αυτόματη λειτουργία εξασθένισης, εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος. 5. απομακρυσμένη λειτουργία ελέγχου ή χειροκίνητη τοπική λειτουργία. 6. LED: Ορατότητα: ≥ 300m, ζωή LED: ≥ 100000 ώρες 7. κινητό τηλέφωνο, εύκολο στη χρήση 8. πολλαπλά σφραγισμένα, αδιάβροχα 9. ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα ελέγχου σήματος, απλή λειτουργία

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1. αυτοκινητοβιομηχανία DC12V ή ηλιακή τροφοδοσία

2. η χρήση σφραγισμένων κολλοειδών μπαταριών, χωρίς συντήρηση ·

3. με προστασία υπερφόρτισης και εκφόρτισης μπαταρίας

4. σταθερή τρέχουσα κίνηση, με αυτόματη λειτουργία εξασθένισης, εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

5. απομακρυσμένη λειτουργία ελέγχου ή χειροκίνητη τοπική λειτουργία.

6. LED: Ορατότητα: ≥ 300m, ζωή LED: ≥ 100000 ώρες

7. κινητό τηλέφωνο, εύκολο στη χρήση

8. πολλαπλά σφραγισμένα, αδιάβροχα

9. ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα ελέγχου σήματος, απλή λειτουργία

1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Σύμφωνα με το παγκόσμιο κλίμα και το περιβάλλον, εγκαταστήσαμε την επάνω εγκατάσταση του ηλιακού πλαισίου και το κάτω μέρος της εγκατάστασης δύο, και τα οποία είναι εξοπλισμένα με ηλιακή ενέργεια δεν είναι τα ίδια, γενικά εξοπλισμένα με 18W / 50W ή περισσότερο, VRLA: 12V / 50AH-120AH Τα κύρια συστατικά των κινητών φώτων είναι τα εξαρτήματα της εγκατάστασης του τροχού, της λυχνίας σήματος, του έξυπνου ελεγκτή, της μπαταρίας, του ηλιακού πλαισίου και του ηλιακού έξυπνου διαχειριστή φόρτισης.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Με βάση την εφαρμογή χρήστη και τις απαιτήσεις σε διαφορετικές σκηνές, χωρίζουμε σε: μονόφωτο 4 κατευθύνσεων κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, μονή λυχνία 4 ζώνες με αντίστροφη μέτρηση, διπλή λυχνία πλήρους οθόνης συν αριστερό βέλος, δύο φώτα ευθεία στροφή αριστερού βέλους, ελαφριά βέλη και άλλη μορφή ένδειξης LED, όλα στο σχεδιασμό και την παραγωγή αρθρωτού, βάσει αυτού μπορεί να προσαρμοστεί για μια ποικιλία ειδικών φώτων που πληρούν τις απαιτήσεις του χρήστη.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

● μέσω του Big Dipper ή του GPRS στην παγκόσμια τοποθέτηση του εξοπλισμού, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και χρόνο.

● απομακρυσμένη εκκίνηση απενεργοποίησης ή ρύθμιση της μηχανής χρονοδιακόπτη λειτουργίας.

● τμηματοποίηση και λειτουργία κωδικού πρόσβασης.

● απομακρυσμένος εξοπλισμός επιθεώρησης των ηλεκτρικών δεικτών, έγκαιρος συναγερμός ζητά από τον διαχειριστή του εξοπλισμού.

● αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού.

● η έξυπνη φωτεινότητα ελέγχου σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα, για να επιτύχει το καλύτερο εφέ φωτισμού.

图片1

ΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΚΤΥΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την έξυπνη τεχνολογία και το υλικό και το λογισμικό της Κίνας εν γένει, η εταιρεία μας επένδυσε πολλή ενεργειακή έρευνα και ανάπτυξη της νέας τρίτης γενιάς έξυπνου ελέγχου, λύσει εντελώς τον χρήστη και την επιχείρηση ανάμεσα σε πολλές δυσκολίες και για να καλύψει την παγκόσμια αγορά, την υπάρχουσα αγορά είναι συνήθως ένας απλός έλεγχος σήματος ελέγχου, και στη συνέχεια υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο για την εκτέλεση του εξοπλισμού που πρόκειται να διαμορφωθεί. Και χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά τη συνεργασία με τη Huawei, τη συνεργασία συστήματος Big Dipper της Κίνας, την εισαγωγή της τρίτης γενιάς έξυπνου διαχειριστή ελέγχου.Ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε προσεκτικά τα προϊόντα μας. Επιλέξτε τα επιθυμητά μοντέλα και στείλτε μας μέσω ταχυδρομείου με την επιθυμητή ποσότητα αγοράς.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Τηλ: +86-514-87323722

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manager@cnstreetlight.com


Hot Tags: ηλιακά φώτα πλήρους οθόνης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εταιρεία, χονδρική, αγορά, νεότερα, καλύτερα, προϊόντα
Εξεταστική

You Might Also Like