Φορητά σήματα κυκλοφορίας

Το φορητό σήμα κυκλοφορίας (PTS) θέτει αποτελείται από δύο μίνι-ρυμουλκά με τα τοποθετημένα φορητά σήματα κυκλοφορίας, το καθένα με τις στάσεις γωνιών, τους ανιχνευτές ραντάρ, τον εξοπλισμό ελέγχου και τους ηλιακούς συλλέκτες. Κάθε μονάδα σήματος κυκλοφορίας ενσωματώνει τρία υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας εξαιρετικά φωτεινά φανάρια σημάτων κυκλοφορίας των οδηγήσεων και ανιχνευτές οχημάτων ραντάρ k-band.

Λεπτομέρειες προϊόντος

图片2


Το ζευγάρι λειτουργεί ως μια "master & slave" διαμόρφωση με σύνδεση επικοινωνίας RF (μέχρι 2 χιλιόμετρα γραμμή της οπτικής γραμμής ασύρματης εμβέλειας μεταξύ των ρυμουλκουμένων). Μια μονάδα ραντάρ ανιχνεύει τα οχήματα που πλησιάζουν για να επιτρέψουν την αυτόματη λειτουργία λειτουργίας. Μια χειροκίνητη μονάδα τηλεχειρισμού περιλαμβάνεται επίσης για χειροκίνητη λειτουργία. Τα μίνι ρυμουλκούμενα διαθέτουν κατασκευή αλουμινίου/γαλβανισμένου χάλυβα και είναι αρκετά ελαφριά ώστε να μετακινούνται από ένα άτομο. Έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται μεταξύ τους και να ρυμουλκούνται ως μία μονάδα, επιτρέποντας τη μεταφορά του συνόλου στο χώρο με ένα όχημα.
Τα φορητά σήματα κυκλοφορίας χρησιμοποιούνται συνήθως για τις διαδικασίες ελέγχου λεωφορείων όπου ένα τμήμα του οδοστρώματος είναι κλειστό και η αντίθετη κυκλοφορία πρέπει να χρησιμοποιήσει εναλλάξ μια κοινή ενιαία λωρίδα.
Το φορητό σήμα κυκλοφορίας που παράγουμε κατασκευάζεται με τα υψηλής ποιότητας υλικά και το καιρικό ανθεκτικό τέρμα σκονών-παλτών. Με τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, την ανώτερη αξιοπιστία και μια μεγάλη διάρκεια ζωής, PTS μας είναι ιδανικά κατάλληλη για τις περιβαλλοντικές συνθήκες της Αυστραλίας, και συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές εξοπλισμού RTA - PTS/3 για τη φορητή χρήση σημάτων κυκλοφορίας και AS 4191-1994.


Χαρακτηριστικά

Εξαιρετικά φωτεινά σήματα κυκλοφορίας των οδηγήσεων 200mm
Μίνι-ρυμουλκούμενο τοποθετημένο
Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης και συντήρησης
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Ηλιακή ενέργεια
Ασύρματη εμβέλεια οπτικής γραμμής έως 2 km μεταξύ των ρυμουλκουμένων
Ανίχνευση οχημάτων ραντάρ
Ασύρματο τηλεχειριστήριο
Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές εξοπλισμού RTA - PTS/3 για τη φορητή χρήση σημάτων κυκλοφορίας και τις επιλογές 4191-1994

Πυροσβεστήρας και εφεδρικός τροχός


图片4图片3Ευχαριστούμε για το χρόνο σας διαβάζοντας τα προϊόντα μας προσεκτικά, παρακαλώ επιλέξτε τα επιθυμητά πρότυπά σας και μας στείλετε με το ταχυδρομείο με σας θέλησε την ποσότητα αγορών.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Τηλ:+86-514-87323722

E-mail:manager@cnstreetlight.com
Hot Tags: φορητά σήματα κυκλοφορίας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εταιρεία, χονδρική, αγορά, νεότερο, καλύτερο, προϊόντα
Εξεταστική

You Might Also Like