Εξωτερική Billboard

Εξωτερική πινακίδα: Εξωτερικού πινακίδες είναι υφασμένα στο ύφασμα του μας καθημερινή ζωή, και 4 στους 5 ανθρώπους ειδοποίηση πινακίδες και 71% πιστεύουν πινακίδες είναι πολύ αποτελεσματικά για την επίτευξη τους με αγγελία

Λεπτομέρειες προϊόντος

Yangzhou Bright ηλιακή λύσεις Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Κίνα εξωτερική πινακίδα και προμηθευτές, και ως μια επαγγελματική εταιρεία, έχουμε τη δική μας παραγωγική εργοστάσιο, το οποίο είναι σε θέση να παράγει προϊόντα καλύτερο και νεότερο εξωτερική billboard, Καλώς να αγοράσετε τα χονδρικά προϊόντα από εμάς.

Εξωτερική πινακίδα:
Εξωτερικού πινακίδες είναι υφασμένα στο ύφασμα του μας καθημερινή ζωή, και 4 στους 5 ανθρώπους ειδοποίηση πινακίδες και 71% πιστεύουν πινακίδες είναι πολύ αποτελεσματικά για την επίτευξη τους με διαφημιστικά μηνύματα, όταν το αυτοκίνητο.
Οι άνθρωποι με το αυτοκίνητο να εργαστούν και να δαπανούν κατά μέσο όρο 10 ώρες στα αυτοκίνητά τους κάθε εβδομάδα. Πινακίδες μπορεί να έχουμε πολύ υψηλά επίπεδα προσέγγισης χρηστών και συχνότητας μια καμπάνια? σε όλη την εθνική οδό, αυτοκινητόδρομοι, κύριες αρτηρίες σε προάστια και CBD, κλπ
Τόσα πολλά μεγάλη εταιρεία σαν να δαπανήσει χρήματα για πινακίδες για την προώθηση τους όνομα, και μπορούμε να δούμε αυτές τις πινακίδες παντού.

Πινακίδες μας, συμπεριλαμβανομένων:
Δύο πλευρές πινακίδες? Τρεις πλευρές πινακίδες? Ηλιακή πινακίδες

Πλεονεκτήματα της BR ηλιακή σήμανση εξωτερική πινακίδα:
1. επτά χρόνια εμπειρίας, εγγυημένη ποιότητα. Το σύνολο χάλυβα δομή εγγυήσεις δεκαετή διάρκεια ζωής και ταχύτητα ανέμου αντιστέκεται στα 150KM/H, χρησιμοποιώντας το τυποποιημένο υλικό όπως ανά GB, και χρειάζεται Γνωρίστε τοπικές καιρικές συνθήκες
2. η εξωτερική μορφή είναι εντελώς σχεδιασμένα και κατασκευασμένα κατά τρόπο Modular, με μπουλόνι μπάλα πλέγμα διάρθρωση· Που επιτρέπει την ευελιξία παραγωγής, εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, και ευκολότερη συναρμολόγηση.
3. έχουμε τις μεγάλες δυνατότητες να κάνουμε όλα τα είδη της πίνακας διαφημίσεων χάλυβα να πληρούν την απαίτηση σας.
4. οδηγός εγκατάστασης, έχουμε δικό μας εγκατάσταση εργαζόμενους, έτσι μπορεί να εξυπηρετήσει για τους πελάτες μας καλύτερα.

Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μερικές φωτογραφίες εξωτερική Billboard κατά την παραγωγή

Αγαπητέ κύριε ή διευθυντής προμηθειών,
Ευχαριστώ για το χρόνο σας ανάγνωση μας εξωτερική Billboard ιστοχώρο προσεκτικά, αν έχετε το δικό σας σχέδιο ή λεπτομερή απαίτηση, Pls στείλτε mail στο sales@brsolar.net και πείτε μας σας ήθελε ποσότητα.
Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και ελπίζω επιχείρηση μαζί για μια μεγάλες αγορές της εξωτερική Billboard.

Εξεταστική