Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Ζιμπάμπουε: Ηλιακή φωτεινή οδοφóρα μπαταριών Εγκατάσταση καθυστέρησης κλοπής.

Oct 24, 2016

Ζιμπάμπουε: Ηλιακή φωτεινή οδοφóρα μπαταριών Εγκατάσταση καθυστέρησης κλοπής.


Η συνεχής κλοπή των ηλιακών συσσωρευτών καθυστέρησε την εγκατάσταση ηλιακών φώτων κατά μήκος της οδού του αεροδρομίου στη Harare καθώς όλοι στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή (CBD), δήλωσε αξιωματούχος του συμβουλίου.

Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης άρχισε μετά την καθιέρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Harare μέτρων για την προστασία των μπαταριών.

Ο εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου του Harare, κ. Michael Chideme, δήλωσε ότι η αρχή έχει χάσει 52 μπαταρίες από την κλοπή, προτρέποντας το συμβούλιο να απομακρύνει όλες τις 588 μπαταρίες ηλιακής ακτινοβολίας κατά μήκος του Airport Road ως μέτρο για να τους εξασφαλίσει.

"Μας τραβήξαμε πίσω από την κλοπή και γι 'αυτό απομακρύνουμε όλες τις μπαταρίες από τα ηλιακά φώτα δρόμου κατά μήκος του Αεροδρομίου.

"Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι έχουμε ανακατασκευάσει κιβώτια μπαταριών για να διασφαλίσουμε ότι οι μπαταρίες είναι ασφαλείς και ασφαλείς από κλέφτες και βανδάλους", δήλωσε ο κ. Chideme.

Είπε ότι τα φώτα της ηλιακής οδού, ειδικά εκείνα που βρίσκονται στην οδό του αεροδρομίου, δεν ήταν εξίσου αξιόπιστα λόγω της πλημμύρας από το σύστημα αποστράγγισης που επηρέασε τα σημεία εγκατάστασης και την υγρασία μεταξύ άλλων προβλημάτων.

Πώς να λύσει το πρόβλημα κλοπής για το φως των ηλιακών οδών της Ζιμπάμπουε:
Zimbabwe Solar Street Lights
Επαγγελματικός κατασκευαστής για ηλιακά φώτα δρόμου, δημοφιλής για περισσότερες από 80 χώρες.
Καλωσορίστε την έρευνά σας.