Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Η Ουγκάντα ​​200 τοποθετεί το ηλιακό φως του δρόμου το Νοέμβριο του 2017

Nov 15, 2017

Αυτός ο πελάτης προέρχεται από την Ουγκάντα ​​και είναι επαγγελματίας αγοραστής. Είναι ο παλιός μας πελάτης και έχουμε μια πολύ φιλική σχέση σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Ήθελε να αγοράσει μερικούς περισσότερους ηλιακούς φωτιστικούς πόλους δρόμου γιατί είναι ικανοποιημένος με την ποιότητα του φωτοβολταϊκού φωτισμού μας το περασμένο έτος. Είπε ότι ο πόλος μας τον βοηθά να κερδίζει πολλά κέρδη και να προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Για αυτήν την εντολή, είπε στην τιμή-στόχο του τις πωλήσεις μας στην αρχή. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι το προϊόν υψηλής ποιότητας έχει πολύ λιγότερα κέρδη, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερο χρόνο. Έτσι μετά το ταχυδρομείο και καλώντας αρκετές φορές, τελικά καταλήγουμε σε συμφωνία σε πολύ λογική τιμή. Αφού υπογράψουμε τη σύμβαση, αυτός ο πελάτης είπε: Συνεργαστείτε μαζί σας επιτρέψτε μου να είμαι σίγουρος!

 

Ποσότητα παραγγελίας: 200sets Solar Solar Street

Εδώ Λεπτομερείς εικόνες της Ουγκάντα ​​200 ορίζει ηλιακό φως δρόμου για την αναφορά σας

QQ图片20171113142117_副本.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της Uganda 200 Sets Solar Street Light και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.