Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Μπαταρία λιθίου 420pcs ΗΑΕ τον Αύγουστο του 2017

Aug 30, 2017

Μπαταρία λιθίου για ηλιακά φώτα δρόμου Μοντέλο 18650 Προδιαγραφή.Είναι μια νέα τάση γενιάς μπαταριών για ηλιακές εφαρμογές που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για οικιακή κατανάλωση, ειδικά για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας . Η μπαταρία λιθίου έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η μικρότερη διάρκεια ζωής , η μεγαλύτερη διάρκεια , η μεγαλύτερη χωρητικότητα, η ασφαλέστερη απόδοση, η προστασία του περιβάλλοντος κλπ.

Αυτός ο πελάτης είναι ένας από τους συνεχείς πελάτες μας που έχει παραγγείλει Solar LED Street Lights περισσότερα από 1000sets μέχρι στιγμής, οι συνολικές παραγγελίες περιλαμβάνουν μπαταρία και ηλιακό πάνελ, ηλιακό ALL-IN-ONE φωτιστικό δρόμου, ηλιακά φωτιστικά σπιτιού μεταξύ 2011 και 2017 από εμάς, τώρα δεν είμαστε μόνο εταίροι με καλές σχέσεις, αλλά και είμαστε οικογένεια.

Θα έχουν μεγάλες παραγγελίες ηλιακού φωτοβολταϊκού φωτισμού φέτος, είμαστε πολύ χαρούμενοι και τους υποσχόμαστε να διατηρούν υψηλή ποιότητα, καλή τιμή και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, όπως και πριν, είπαν ότι είμαστε σίγουροι για το μέλλον μας.

Ποσότητα παραγγελίας: 420pcs 12V / 70AH μπαταρία λιθίου.

Εδώ Λεπτομερείς εικόνες από UAE 420τμ μπαταρία λιθίου για την αναφορά σας


新1-1_副本_副本.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε να εισάγετε:   www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της UAE 420pcs Μπαταρία λιθίου και αν σας ενδιαφέρει, τηλεφωνήστε ή τηλεφωνήστε μας.