Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να πραγματοποιούν παραγγελίες μαζί μας

Aug 06, 2018

 

Με την ταχεία ανάπτυξη της οικονομίας και την αύξηση του πληθυσμού, οι επενδύσεις σε υποδομές στη Μέση Ανατολή αυξάνονται, οδηγώντας στην έντονη ανάπτυξη της αγοράς ενέργειας, φωτισμού και νέων ενεργειακών αγορών.
Σήμερα, επιτρέψτε μου να σας συστήσω πώς η εταιρεία μας-BR SOLAR έχει φτάσει σε μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία.


图片1.jpg

1. Η καλή επικοινωνία είναι μια γέφυρα.
Σαουδάραβες πελάτες έχουν επισκεφθεί την εταιρεία μας. Επισκεφθείτε το εργοστάσιο, το συνεργείο μας, το γραφείο μας και διαπραγματευόμαστε για τρεις ημέρες συνολικά. Εν τω μεταξύ, έχουμε γράψει με το χέρι στο χαρτί για τις ανάγκες και τις ερωτήσεις τους, Τότε επικοινωνούμε μαζί τους σχετικά με τα αναφερόμενα αντικείμενα, τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα.
2. Δοκιμές δειγμάτων.
Οι πελάτες εξέτασαν επίσης τη διαδικασία δοκιμών των προϊόντων μας και στη συνέχεια έλαβαν τα δείγματα στην τοπική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας για δοκιμές πεδίου. Τέλος, η ηλιακή οδός μας φωτίζει το πρότυπο ARMCO.
3. Χρησιμοποιήστε την απόδειξη ποιότητας.
Μετά τη δοκιμή τοπικής εγκατάστασης, διαπίστωσαν ότι τα προϊόντα μας έφεραν εκπλήξεις όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, τη φωτεινότητα ή την ποιότητα. Προφανώς, τα ηλιακά φώτα της εταιρείας μας είναι πιο φωτεινά και βολικά για την περιοχή. Εν τω μεταξύ, νίκησαν τους ανταγωνιστές τους στην KSA.
4. Μακροπρόθεσμη συνεργασία.
Πρόκειται για κυβερνητικό σχέδιο. Υπό την άριστη εξυπηρέτηση και την ποιότητα, έχουμε καθιερώσει μακροπρόθεσμη συνεργασία με πελάτες της Σαουδικής Αραβίας, τότε έχουμε παραγγελίες για τα επόμενα 400 σύνολα, 500 σύνολα και 400 μονάδες και συνεχώς.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ηλιακά προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλώς ήρθατε στο www.cnstreetlight.com

Επιτηρείται από το BR SOLAR, εφαρμόζεται σε περισσότερες από 110 χώρες.


Τηλ: +86 514 87323722 ︱ Mob / WhatsApp / Skype: +86 17396893222

Mail: system@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.