Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Η έκθεση Ινδικού Φωτός ήταν μια μεγάλη επιτυχία!

Oct 19, 2018

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ινδία είναι μια μεγάλη αγορά, αλλά η τιμή της είναι πολύ χαμηλή, πολλά κινέζικα προμηθευτές δύσκολα ανοίγουν μαζί μας, γι 'αυτό πήρα μέρος σε αυτή την έκθεση. Στόχος μας είναι να μάθουμε περισσότερα για αυτήν την αγορά και να ξέρουμε πώς να το ανοίξουμε γρήγορα, το τελικό αποτέλεσμα έδειξε ότι όλα ήταν επιτυχημένα.

Κατά τη διάρκεια των 10 Οκτωβρίου - 13 Οκτωβρίου, το περίπτερο μας ήταν γεμάτο με ανθρώπους, αφού τα προϊόντα μας ήταν πολύ ελκυστικά. Εμείς BR Ηλιακή ομάδα παρουσιάζουμε με προσοχή τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μας σε κάθε πελάτη και εκμεταλλεύουμε το σύστημα φωτισμού στους πελάτες του site, το νέο σχεδιασμό εμφάνισης και το καλό λειτουργικό μοντέλο των προϊόντων μας προσελκύουν μερικούς πελάτες που αγόρασαν το δείγμα αμέσως. Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες που αποστέλλονται από την ομάδα μας για την Ηλιακή Φωτοβολταϊκή στην έκθεση για την αναφορά σας, οι επιχειρήσεις είναι ακμάζουσες!


Το πιο ευτυχισμένο πράγμα είναι ότι όλα τα δείγματα που πήραμε στην έκθεση έχουν πωληθεί έξω, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι όλοι πελάτες της Ινδίας αγοράζουν μόνο φτηνά και χαμηλής ποιότητας προϊόντα, μερικά από αυτά εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην υψηλή ποιότητα όπως τα προϊόντα μας και πρόθυμοι να αγοράσουν για να ανοίξουν μεγαλύτερη αγορά . Ναι, η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την τιμή!

Ευχαριστούμε κάθε πελάτη να μας δοκιμάσει και να μας εμπιστευτεί, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας υποστηρίξουμε

图片2

Εμείς, BR SOLAR, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες ως Θεό μας, εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήρθατε στο www.cnstreetlight.com.

Τ: + 86-514-87323722 Μ / WhatsApp: + 86-18036240957

Mail: spring@cnstreetlight.com