Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Τεχνολογική καινοτομία, για την επιτάχυνση της ηλιακής θερμικής ενέργειας αναβάθμιση

Aug 04, 2015

Ηλιακή θερμική βιομηχανία σήμερα μπορούμε να πούμε ότι έχουν βιώσει "από το ζεστό νερό για να θερμότητα", "από εμπορικούς σε βιομηχανική", "διάσπαρτα στην ενσωμάτωση" της τεχνολογικής προόδου. Μαζί με τις τεχνικές καινοτομίες και ανακαλύψεις κατά τα επόμενα χρόνια, ηλιακή θερμική βιομηχανία έχει ήδη "υψηλής θερμοκρασίας", "χρήση βιομηχανικής ενέργειας", "ηλιακή κτίριο ολοκλήρωσης" συνθήκες της βιομηχανικής αναβάθμιση.

Γεμίστε την τεχνολογία θερμοκρασία 150 ℃

Στον 21ο αιώνα, η Κίνα εισέλθει σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης, μεγάλες εταιρείες προέκυψε μία φορά στο ποντάρει, χαμηλή τιμή ανταγωνισμού του κύκλου βιομηχανίας, με αποτέλεσμα πριν την θερμοκρασία σε ηλιακές εφαρμογές που όλα κάνουν στάση στο καυτό επίπεδο. Μέχρι το 2010, 150 θερμοκρασία ℃ περιοχή τεχνολογία κενό ηλιακή γεμάτο ποτήρι κενού σετ σωλήνα και σωλήνα κενού συνόλου ζεστό συσκευή των διαθέσιμων, μόνο πραγματικό επιτευχθούν έχει εφαρμογή της ηλιακής από ζεστό στη θερμότητα της αλλαγής, η οποία άνοιξε έχει ηλιακή θέρμανση, και ψύξης νερού της θάλασσας αφαλάτωση, και βιομηχανικών και γεωργικών με ζεστό, πολλαπλές πεδίο εφαρμογής, μονομιάς έγινε ηλιακή ζεστό χρησιμοποιώντας ένα πιο σημαντικό ορόσημο--όχι μόνο μπορεί να παρέχει ζεστό , επίσης να αποτελεσματική δύναμη που παράγεται.

Στην πραγματικότητα, στα μέρη πυρήνα του συλλέκτες κενού "στην εξουσία", ο ηλιακός θερμοσίφωνας εμπειρία CPC-U συλλέκτες κενού και τιτανίου επίστρωσης "Χρυσό τιτανίου" τυπικό της μεταβατικής περιόδου. Linuo group με επιτυχία αναπτύχθηκε CPC-U συλλέκτες κενού μέχρι 120 ℃ ζεστού νερού που δεν είναι μόνο μια μεγάλης κλίμακας ηλιακή ζεστό νερό Μηχανικών, θα καυσίμου της συσκευής η θερμοκρασία στη θερμική τεχνολογία γεννήθηκε.

Συστήματα ολοκληρωμένης θέρμανσης, της βιομηχανικής ενέργειας

Χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα εποχή, έχει γίνει ένα από τα επίκεντρα του εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργειακής απόδοσης κτιρίου, διατήρηση της βιομηχανικής ενέργειας είναι το εθνικό εξοικονόμησης ενέργειας μείωση των εκπομπών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Συνολική κατανάλωση ενέργειας στην κατανάλωση βιομηχανικής ενέργειας καταλαμβάνει το σύνολο της κοινωνίας 70% του υποβάθρου, η εφαρμογή της βιομηχανιών ηλιακής ενέργειας της θερμικής ενέργειας είναι μια ύψιστη προτεραιότητα, και βιομηχανικής θερμότητας εστίασε πάνω στην πραγματικότητα των 80-250 ℃ ηλιακή εταιρείες μπροστά από μια καταιγίδα.

Παρά τις δυσκολίες, αναπτύχθηκε με επιτυχία CPC θερμοκρασία που βασίζονται στην τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, που ενσωματώνεται με νέο λέβητα καλοριφέρ με λέβητα ηλιακή σύστημα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αυτό το ολοκληρωμένο σύνολο θερμοδυναμικό σύστημα βασίζεται σε θερμοκρασία στην ζεστό περιοχή 5200 τ.μ., εξοικονομείτε 1156 τόνους πρότυπο άνθρακα, διοξειδίου του άνθρακα 3005 τόνους, ολοκλήρωσε τις θεμελιώδεις αλλαγές στη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας από οικιστική σε βιομηχανική.

Split-τέλειος συνδυασμός της τεχνολογίας και αρχιτεκτονική

Σε σύγκριση με τα στάδια της ηλιακή ενέργεια θερμότητας αξιοποίηση τεχνολογίας έρευνας, "κτίριο" βυθίζεται στη διαδικασία ανάπτυξης ολόκληρο. Πολλά χρόνια πριν, θερμοσίφωνες μείνετε μόνο στην πολιτική φάση, περισσότερο από το να επιλύσετε την διαταραχή που προκαλείται από την εγκατάσταση της ηλιακής ενέργειας περιουσιακές διαφορές, αρχιτεκτονική του πολυμορφία, αλλά και σε υψηλότερες απαιτήσεις επιχειρήσεων θερμάστρα νερού.