Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Τανζανία 400PCS ηλιακό φωτιστικό LED φως το Σεπτέμβριο του 2017.

Sep 09, 2017

Σχεδίαση με LED 50W, τσιπ LED 6000LM, Ύψος πόλου 8M, ηλιακό φωτιστικό οριζόντιο LED με μπαταρία τύπου hanging.

Ο πελάτης προέρχεται από την Τανζανία, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον από το 2015.Αυτός ο πελάτης δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζει Solar Street Lights, μετά την αλληλογραφία και καλώντας αρκετές φορές, γνωρίζουμε ότι δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην υπηρεσία συσκευασίας και μετά την πώληση και την πληρωμή όροι.

Για τη συσκευασία, ο πόλος συσκευάζεται καλά στο βαμβάκι για να αποφευχθεί το μηδέν και άλλα εξαρτήματα που είναι συσκευασμένα σε παλέτες.

Για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, από τη στιγμή που παραδίδουμε, η μηχανή μας πτήση για να βοηθήσει στην καθοδήγηση και την εγκατάσταση.

Για τους όρους πληρωμής, 10% Τ / Τ προκαταβολή, 20% πριν από την παράδοση, 70% πριν από την αποστολή ή αντίγραφο του B / L. Δίνουμε στον πελάτη μας τη μεγαλύτερη οικονομική υποστήριξη.

Το Solar LED Street Light εγκαθίσταται σε τμήμα ορεινού σχολείου, παρέχει μεγάλη ευκολία για τους ανθρώπους να ταξιδεύουν το βράδυ. Οι ντόπιοι είναι πολύ χαρούμενοι μετά την εγκατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο πελάτης εκτιμά την πλούσια εμπειρία του πωλητή και τις επαγγελματικές του συμβουλές. Είπε ότι θα ήθελε να συνεχίσει με σημαντικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με μας.

Ποσότητα αγοράς: 400pcs LED 50W, τσιπ LED 6000LM, Ύψος πόλου 8M

Χρόνος φωτισμού: 12 ώρες / νύχτα * 3-4 ημέρες νεφελώσεως με ζάχαρη (Με λειτουργία αλάρμωσης).


Εδώ είναι οι λεπτομερείς εικόνες της Τανζανίας Solar LED φωτισμό δρόμου για την αναφορά σας:

8.jpgΕμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες του Tanzania 400PCS Solar LED Street Light και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.