Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Τατζικιστάν Οδηγός εγκατάστασης για ηλιακά φώτα της οδού Ηλιακή ισχύς σπίτι το Οκτώβρη του 2017

Oct 12, 2017

Μετά την Κίνα και το Τατζικιστάν, η εμπορική συμφωνία πρωτοβουλίας "One Belt and One Road". Η ομάδα προμήθειας φωτοβολταϊκού φωτός από το Τατζικιστάν επισκέφθηκε το εργοστάσιό μας και έδειξε την εκτίμησή τους για την ποιότητα των προϊόντων μας. Ως εκ τούτου, η ομάδα αποφάσισε να αγοράσει μια μεγάλη παραγγελία ποσότητας για φως ηλιακού δρόμου τον περασμένο μήνα.

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών φώτων απαιτεί επαγγελματίες μηχανικούς για να σας καθοδηγήσουν, οπότε επιβεβαιώσαμε να δώσουμε οδηγίες για την εγκατάσταση αυτής της παραγγελίας. Η ομάδα μας είχε μεγάλη διασκέδαση και ήταν ευγνώμων για τη φιλοξενία και την καλοσύνη που έλαβαν από τους συνεργάτες και τους φίλους μας στο Τατζικιστάν.

Βλέπουμε την επιτυχία των τοπικών ομάδων του Τατζικιστάν και του έργου και ελπίζουμε ότι αυτό το σχέδιο θα αποτελέσει την αρχή μιας μακρόχρονης συνεργασίας.

1.1.jpg

1.3.jpg1.2.jpg


Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαβάζετε και μοιραστείτε τις πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στο Τατζικιστάν και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.