Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Νότιο Σουδάν 180PC Όλα σε ένα ηλιακό φως δρόμου LED Τον Σεπτέμβριο του 2017

Sep 06, 2017

Το Νότιο Σουδάν βρίσκεται στην ανατολική Αφρική και μια μεσόγειος χώρα. Είναι μια από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, λόγω της κακής οικονομίας αυτής της χώρας, είναι η μεγάλη έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας, υποδομών και κοινωνικής πρόνοιας. Έτσι, η διαταγή All-One Solar LED Street Light είναι μια ανακούφιση της φτώχειας στο Σουδάν.

Με βάση τις τοπικές ηλιακές συνθήκες, ο διαχειριστής αγορών μας προσφέρει τις απαιτήσεις και το σχεδιασμό τους για τη διαμόρφωση των 40W All In One Solar LED Street Light & 7M Pole. Μετά από να μιλήσουμε και να επιβεβαιώσουμε με τον τεχνικό μας μηχανικό, ο σχεδιασμός τους είναι λογικός, τότε βάζουμε στην παραγωγή το συντομότερο δυνατό. Όταν λάβουν ολόκληρο το All In One Solar LED Street Light και τα εγκαταστήσουν, η ΜΚΟ είναι πολύ ικανοποιημένη από το έργο. Παρέχει πολλή άνεση στους ντόπιους να ταξιδεύουν το βράδυ. Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι μετά την εγκατάσταση. Έτσι, οι ΜΚΟ αποφάσισαν να επενδύσουν περισσότερα για να βοηθήσουν σε φτωχότερη θέση.

Ποσότητα παραγγελίας: 180PCs 40W Όλα σε ένα ηλιακό φως δρόμου LED

Ποσότητα παραγγελίας: 60PCs 250W Solar Panel

Ποσότητα παραγγελίας: 60PCs 200AH / τερματικό

Χρόνος φωτισμού: 11-12 ώρες / νύχτα * 3-4 ημέρες νεφελώσεως με ζάχαρη (Με λειτουργία εκτόνωσης).

333.jpg


Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες του South Sudan 180PC All In One Solar LED Street Light και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καλέστε μας.