Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Ηλιακών LED Street φώτα θα αντικαταστήσει το εναλλασσόμενο ρεύμα οδήγησε φώτα του δρόμου

Aug 04, 2015

Τώρα μπορεί να έχει πολύ λίγοι άνθρωποι αμφιβολία τα πλεονεκτήματα του LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου φωτισμού σε σχέση με το λαμπτήρα HPS. Ωστόσο, είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους λαμπτήρες LED εξακολουθεί να χρησιμοποιείται τροφοδοτικό AC κυκλώματα AC αφενός ελαφριά τεχνολογία είναι ήδη πολύ ώριμη και ηλιακή λάμπες του δρόμου εκεί είναι πολλοί παράγοντες αβέβαιο, από την άλλη πλευρά η κύρια εκτίμηση ήταν η αρχική επένδυση είναι πάρα πολύ μεγάλο για να αγνοήσει τα πολλά πλεονεκτήματα της ηλιακής ενέργειας.

Γνωστό ηλιακή-ένα από το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι είναι μια ανεξάντλητη και καθαρότερη ανανεώσιμων πηγών! Αυτό θα λύσει το πρόβλημα του πλανήτη γη! Θα αντικαταστήσει τελικά όλη η ενέργεια!

Εναλλασσόμενο LED φώτα solar LED φώτα;

Αλλά πραγματικά θέλετε να αντικαταστήσει όλα ενέργειας με ηλιακή ενέργεια εξακολουθεί να είναι μια μακροχρόνια και επίπονη εργασία, αν και ηλιακή ενέργεια παντού, ωστόσο η συλλογή χρειάζεται κάποια περιοχή έκθεσης. Έρημο είναι η πιο ιδανική τοποθεσία, αλλά και μεγάλων αποστάσεων μεταφοράς και διανομής θα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα του ακριβό σύρματα χαλκού, μόνο η τιμή δίπλα από τις πόλεις της ερήμου να δοκιμάσουν. Ενώ σε πυκνοκατοικημένες περιοχές των μεγάλων πόλεων είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα κενό ακάλυπτους χώρους. Περιορίζονται από τις οικονομικές συνθήκες σε αγροτικές περιοχές, και είναι απίθανο να τώρα σε μεγάλη κλίμακα. Οποιαδήποτε νέα πράγματα είναι καλύτερο να ξεκινούν από σταδιακής βελτίωσης, καθώς και η χρήση της προσέγγισης "ντόπια", οδικού φωτισμού είναι ένα από το καλύτερο πρώτο ηλιακή πιλοτικό πρόγραμμα. Επιπλέον, διατήρησης και εκπομπών μείωση της ενέργειας πρέπει να υποστήριξε από την κυβέρνηση, ακόμη και ως Γερμανία ως κυβέρνηση επιδοτήσεις να πωλήσει. Ευτυχώς Street έργο είναι το έργο της κυβέρνησης, πραγματοποιείται από την προσφορά της κυβέρνησης. Κυβερνητικοί φορείς χάραξης πολιτικής πρέπει να κατανοήσει με σαφήνεια, λαμπτήρες LED είναι βέβαιο ότι θα αντικαταστήσει το υψηλής πίεσης λαμπτήρων νατρίου, την ίδια στιγμή, ηλιακή λάμπα LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου είναι βέβαιο ότι θα αντικαταστήσει το AC power LED φώτα.