Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Ηλιακή πώς να μετάβαση σε μια πόλη;

Aug 04, 2015

Επί του παρόντος, ηλιακή κτίριο ολοκληρωμένο ηλιακή θερμική χρησιμοποίηση επιχείρηση τοποθετείται πολυάριθμες μπροστά να ξαναζήσουμε. Δεν το κάνω, σημαίνει ότι οι εταιρείες θα χάσουν την πρωτοβουλία στο μέλλον ανταγωνισμό της αγοράς. Κάνει, αντιμετωπίζει από τη μετάβαση κατασκευαστές να υπεύθυνος ενοποίησης συστημάτων στο τέλμα.

Φέτος, πολλοί υδρευτικές ηλιακή θερμάστρα επιχείρηση λίγο πιεσμένη: εξοχή πολιτική επίδραση εξασθενεί, ζήτηση στην αγορά, αδύναμη ανταγωνισμού, που αντιμετωπίζει η αστική μετάβαση στις αγροτικές περιοχές, που στηρίζονται στην αγροτική αγορά και υγρό επέζησε από το τέλος της ημέρας.

Υποστήριξη πολιτικών σταδιακά αυξάνεται

Της χώρας στο σχέδιο μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης ανάπτυξης για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προσδιορίζουν με σαφήνεια τους στόχους που πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της ηλιακή θερμική αξιοποίηση στην πόλη, την προώθηση της ολοκλήρωσης της ηλιακή αρχιτεκτονική, ηλιακοί θερμοσίφωνες θέρμανση σχέδιο και κατασκευή των ηλιακή θέρμανση και ψύξη έργο επίδειξης. Στις αγροτικές περιοχές και τις μικρές πόλεις για την προώθηση της οικιακής ηλιακός θερμοσίφωνας, ηλιακή και ηλιακά κουζίνες. Μέχρι το 2020, η εθνική θερμότητας συλλογή χώρου έως 300 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα των ηλιακών θερμοσιφώνων και άλλα ηλιακή θερμική αξιοποίηση, ετήσια εφεδρική ικανότητα παραγωγής ενέργειας των 60 εκατομμύρια τόνοι άνθρακα πρότυπο.

Τα τελευταία χρόνια, το Υπουργείο στέγασης, Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας πράξη εισήγαγε "ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κτίριο επίδειξης" έργο, την ενθάρρυνση και προώθηση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οικοδόμηση ένα ενοποιημένο σχέδιο, Σχεδιασμός εφαρμογή των θερμικών ηλιακών συστημάτων. Liang Junqiang λέει "Δώδεκα-πέντε" περίοδο, το κράτος για την κατασκευή ολοκληρωμένων ηλιακή ενέργεια ανάπτυξη θα αυξήσει επίσης την ένταση των πολιτικών για την προώθηση, από το αρχικό έργο επίδειξης έδειξε αγροτική κομητεία και άλλες περιοχές της πόλης κατά τη διαδικασία αναβάθμισης, και θα επεκτείνει περαιτέρω ο αριθμός των πόλεων μοντέλο. ”

Σπάσει την παραδοσιακή σκέψη

Φέτος, η κεντρική κυβέρνηση θα κατασκευαστούν στη χώρα φέτος σε 10 εκατομμύρια μονάδες της δημόσιας κατοικίας στα επόμενα 5 χρόνια για την κατασκευή αστικών χαμηλού εισοδήματος στεγαστικών προγραμμάτων σε 36 εκατομμύρια μονάδες. Την απελευθέρωση αυτής της πολιτικής, ανακατεύοντας και πάλι ζεστό κτίριο ολοκληρωμένη ηλιακή θερμική εγχώριες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη ενθουσιασμού και κίνητρο. Linuo ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ήλιο, βροχή και άλλες εταιρείες είναι επίσης σαφές ότι η ευκαιρία για να επωφεληθούν από οικονομικά προσιτή στέγαση, προώθηση κτίριο-ολοκληρωμένες εφαρμογές.

Μελλοντική ανάπτυξη της ηλιακή εταιρείες πρέπει να είναι "γνώμονα τη ζήτηση, από την άποψη της κατασκευαστικές και Μεσιτικά γραφεία επιχειρήσεων να λύσει την παροχή ζεστού νερού, και να τους παρέχουμε πραγματική ανάγκη για λύσεις συστημάτων και υπηρεσιών." Για να σπάσουν το τρέχον εμπόδιο για τον περιορισμό του κτιρίου ενσωματωμένη εφαρμογή της ηλιακής θερμικής.