Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Γιατί ηλιακά προϊόντα BR μπορούν να εφαρμοστούν σε περισσότερες από 120 χώρες;

Jul 27, 2018

Πιστεύοντας ότι μπορείτε να γνωρίζετε τον λόγο στην παρακάτω σύγκριση μεταξύ του φωτοβολταϊκού φωτισμού και του άλλου προμηθευτή μας.


ll.jpg


Πρώτον, pls δείτε την εικόνα. Ναι, το φωτιστικό αποτέλεσμα του φωτοβολταϊκού φωτισμού του δρόμου 15W AIO είναι εξαιρετικά φωτεινό με το διάσημο τσιπ Cree! Ακόμα και οι άλλοι 60W του προμηθευτή δεν μπορούν να φτάσουν αφού χρησιμοποιούν το τσιπ Epistar χαμηλής ποιότητας.
Δεύτερον, η θήκη μας χρησιμοποιεί κράμα αλουμινίου, αδιάβροχο βαθμό IP68, προστασία από μηχανικό βαθμό κρούσης IK10, στόχος μας είναι να αφήσουμε όλους τους πελάτες πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς και ανακουφισμένοι να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Τι συμβαίνει με άλλους προμηθευτές; μόνο πλαστικό περίβλημα τους.
Τρίτον, όπως όλοι γνωρίζουμε καλό προϊόν συνήθως με καλή εξυπηρέτηση μετά την επισκευή, το ηλιακό φως του δρόμου AIO μας έχει εγγύηση 3 ετών, αλλά μόνο το άλλο μισό έτος.
Τέλος, η πολύτιμη ποιότητα μας με ευχάριστη τιμή, win-win συνεργασία.

Θα είστε ο επόμενος νέος πελάτης μας; σε θέλουμε !

Εμείς, BR SOLAR, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες ως Θεό μας, εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήρθατε στο www.cnsolarlight.com .


Τηλ: +86 514 87323722 ︱ Mob / WhatsApp / Skype: +86 17396893222

Mail: system@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.