Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Φορητός ηλιακός-τροφοδοτημένο στο σπίτι, στη Σαγκάη για την καταχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών

Aug 04, 2015

Tongji Πανεπιστήμιο φοιτητές να σχεδιάσει και να κατασκευάσει κινητά ηλιακή εμπορευματοκιβώτιο στο 16ο Σαγκάη, παρέχει ένα νέο τρόπο για τους ανθρώπους της ζωής χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, και θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους 2011 ΗΠΑ Ηλιακή δέκαθλο.

Την ίδια ημέρα, το κόστος $ 250.000, 6 δοχεία συναρμολογούνται σε σχήμα υ χώρου, πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, όλα που παρέχονται από την ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι "Ήλιος δωμάτιο δοχείο" προσέλκυσε την προσοχή.

Δημοσιογράφους στη σκηνή είδε, συνολικά 90 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι μια οικογένεια "άνετο" ηλιακό σπίτι, μπαμπού δάπεδο στο πάτωμα, μια πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα πτυσσόμενο κρεβάτι, κρεβάτι σήκωσε ακολουθείται από το Υπουργικό Συμβούλιο. Η άλλη πλευρά είναι η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, στέγη έχει συσταθεί ηλιακούς συλλέκτες για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ζεστού νερού, που ζουν το νερό από το αποχετευτικό σύστημα καθαρισμού. Μικρό καθιστικό έχει εστιατόριο και βιβλιοθήκη λειτουργίες. Σπίτια νότια διαφανή, 2 14 ουγκιές δοχεία κάθε 120 βαθμό γωνία εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη γωνία παρατήρησης. Λόγο στην τζαμαρία του Συνδέσμου δοχείο κατευθείαν στην εξωτερική βεράντα και κατώφλι πριν. Μόνο σπίτια τεράστια μεταλλικά σύρτης στις δύο πλευρές, θα χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση της αυτό το υπέροχο σπίτι που συνδέεται με το δοχείο βαρύ.

«Ανώτατο όριο, και τοίχου, και το έδαφος είναι με υψηλή απόδοση του νέου μόνωση κενού Διοικητικό Συμβούλιο? θα ηλιακή ζεστό σύνολο ζεστό και κλιματισμό θερμότητα των αποβλήτων, ανακύκλωση, ενσωματωμένο για ένα, τη βελτίωση έχει ηλιακή γενικής χρησιμοποιώντας αποδοτικότητας», επικεφαλής του προγράμματος, και Tongji Πανεπιστήμιο πράσινο κτίριο και την νέα ενεργειακή έρευνα κέντρο Αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής Tan Hongwei εισήγαγε έχει ήλιο κατοικία που ενσωματώνεται περισσότερο στοιχείων κατασκευαστικών τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η χρήση φως σωλήνα οδηγός θα φυσικό φως που εισάγονται για τον εσωτερικό φωτισμό , διαμόρφωση στέγη έχει συλλογή βροχή και στο νερό πίσω με σύστημα, μέγιστη μέχρι τη χρήση των φυσικών πόρων,.

Επιπροσθέτως, εσωτερική παρακολούθηση του περιβάλλοντος, ενέργειας, εξοπλισμός της διαχείρισης, και όλα τα άλλα ψηφιακά, πληροφόρηση οπτικοποίησης, παραγωγή κατοικιών, κατανάλωση ενέργειας, περιβάλλον διαβίωσης και άλλες πληροφορίες δεδομένων σε πραγματικό χρόνο οπτική επίδειξη, 3G κινητά τηλέφωνα και άλλα κινητό τερματικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απομακρυσμένη παρακολούθηση.