Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Η Νορβηγία 5 εγκαθιστά το σύστημα ηλιακής ενέργειας το Οκτώβριο του 2017

Oct 11, 2017

Η Νορβηγία είναι μια πολύ όμορφη χώρα με στενά δρομάκια, εκτάσεις βουνών, εκπληκτικό δάσος. Είναι ένας τουριστικός προορισμός.

Αυτός ο πελάτης έχει δικό του μικρό αρχοντικό. Η οροφή του είναι καλυμμένη με όμορφους χλοοτάπητες. Ωστόσο, αυτό το μικρό σπίτι δεν είναι συνδεδεμένο με ηλεκτρική ενέργεια. Ως εκ τούτου, θέλει να αγοράσει σύστημα ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεδομένου ότι το κόστος μεταφοράς για ένα μόνο δείγμα είναι πολύ υψηλό, συνιστούμε να προσπαθήσει να βρει φίλους ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει σύστημα ηλιακής ενέργειας, έτσι ώστε μερικοί άλλοι άνθρωποι να μοιράζονται το κόστος μαζί του. Είπε: ναι, έχετε δίκιο. Υπάρχουν πολλά τέτοια μικρά σπίτια γύρω τους, πέρα ​​από τη δική τους ζωή μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως τουριστική ανάπτυξη, ελπίζοντας να αναπτύξει την τοπική αγορά ηλιακού οικιακού συστήματος, ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα για φωτισμό ή άλλες χρήσεις και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.

 

Ποσότητα παραγγελίας: 5sets Solar Home System

Εδώ Λεπτομερείς εικόνες της Νορβηγίας 5sets Ηλιακό σύστημα οικιακής χρήσης για την αναφορά σας

1.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της Νορβηγίας 5 Sets Solar Power System και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καλέστε μας.