Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Νιγηρία 350PCs 60W ηλιακό φως LED Street Το Σεπτέμβριο του 2017

Sep 18, 2017

Αυτός ο Πελάτης είναι από τη Νιγηρία.

Το ηλιακό φως του ηλιακού φωτός με χρήση ηλιακής ενέργειας, μια ημέρα θερμότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρκετό φωτισμό νύχτας. Η Αφρική είναι μια από τις πιο άφθονες ηλιακές πηγές, είναι μια καλή, πραγματικά καλή, πράσινη ενέργεια, χωρίς ρύπανση. Η Νιγηρία έχει καλές συνθήκες ηλιακής ακτινοβολίας, η κυβέρνηση δηλώνει ότι θα αναπτύξει ταχέως την ηλιακή ενέργεια, αλλά και υψηλό επίπεδο υποστήριξης. Το ηλιακό και άλλο έργο ανανεώσιμων πόρων είναι η τάση ανάπτυξης της Νιγηρίας αργότερα.

Το ηλιακό φως του δρόμου δεν επηρεάζεται από το τοπικό δημόσιο δίκτυο, δεν χρειάζονται επίσης μεγάλο φορτίο ηλεκτρικής ενέργειας, μπορεί να ανάβει όλη τη νύχτα. Διαμονή στη Νιγηρία, όταν βγαίνετε έξω τη νύχτα, υπάρχουν Solar LED Street Light στο δρόμο, κυκλοφορία περισσότερη ασφάλεια. Αυτή είναι η ευτυχία των ανθρώπων της Νιγηρίας, ανυπομονούμε να Νιγηρία θα είναι καλύτερη!

Αυτός ο πελάτης έχει συνεργαστεί μαζί μας από το έτος 2009, η ποιότητα των προϊόντων μας έχει αναγνωριστεί από τον πελάτη και είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση επίσης. Ως εκ τούτου, ο πελάτης επιλέγει ξανά και ξανά, επειδή έχουμε μια επαγγελματική ομάδα για να σχεδιάσουμε την οικονομικότερη διαμόρφωση, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα της εργασίας, εξοικονομώντας χρόνο και εξοικονομώντας κόστος.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με σημαντικές επιχειρηματικές συναλλαγές με σας.

Ποσότητα αγοράς: 350pcs 60W Solar LED Street Light

Χρόνος φωτισμού: 11 ώρες / νύχτα * 3-4 ημέρες βροχής.

Εδώ Λεπτομερείς εικόνες της Νιγηρίας Solar LED φωτός οδών για την αναφορά σας:

LED Testing and Packing.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για την ώρα που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες του Νιγηρία 350PCs 60W ηλιακό φωτιστικό LED δρόμου   και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.