Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Νέα ηλιακή powered φώτα πράσινο Pop

Aug 04, 2015

Αυξηθεί η ευαισθητοποίηση του καθενός της εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, πολλά προϊόντα στο value-for-money χαμηλή κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας τις κατευθύνσεις σε ανάπτυξη. Την πλευρά μας, και πολλές δημόσιες εγκαταστάσεις, καθώς και. Τώρα, είναι δημοφιλής στο εξωτερικό νέο ηλιακό φιλικά λάμπες του δρόμου, μπορεί να τροφοδοτείται από την ηλιακή ενέργεια, και κάνει μεγάλες συνεισφορές εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η νέα φιλικό προς το περιβάλλον λαμπτήρες LED πηγή φωτός με ύψος 4,5 μέτρα, μετά από ένα συγκεκριμένο υπολογισμό, μπορεί να ανταποκριθεί μόνο σε μέγιστο βαθμό φωτισμός πρέπει. Λάμπες του δρόμου με ηλιακών φωτοβολταϊκών εξοπλισμού, εγκατεστημένο στην κορυφή ο λαμπτήρας με λοξή τρόπο, κάθε φ/β συστήματα λάμπα του δρόμου έκταση έως 1,3 μέτρα. Όταν είναι πάρα πολύ ηλιόλουστες, όταν μπορείτε να έχετε μια μέγιστη ισχύ εξόδου των ηλιακών κυττάρων ως 165-190Wp.

Κάθε λαμπτήρας έχει έναν ενσωματωμένο δύο ενότητες μπαταρία μπορεί να αποθηκεύσει 230 Αμπέρ ώρες ισχύος, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των φωτισμό το βράδυ. Αλλά να είναι στην ασφαλή πλευρά, τα νέα φώτα που συνδέονται επίσης με το ηλεκτρικό δίκτυο, μπορεί να εγγυηθεί στην περίπτωση βροχερές ημέρες σε μια σειρά που είναι σε θέση να πάρει την ηλιακή ενέργεια, είναι ακόμα σε χρήση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα ελέγχου, μπορείτε επίσης να υπολογίσετε Sunrise και ηλιοβασίλεμα φορές για το έτος, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε διακόπτες.