Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Dec 23, 2017

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Όλοι μας στη Bright Solar συμμετέχουμε λέγοντας Thank You και σας ευχόμαστε ευτυχείς διακοπές και ευημερούσα νέα χρονιά.

Μήπως το Νέο Έτος σας γεμίζει με ιδιαίτερη στιγμή, ζεστασιά, ειρήνη και ευτυχία, τη χαρά των καλυμμένων κοντινών και σας εύχομαι όλες τις χαρές των Χριστουγέννων και ένα χρόνο ευτυχίας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μόλις έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα τις επόμενες ημέρες, ελπίζουμε ότι θα μπορούσατε να αισθανθείτε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί μας, το οποίο εκτιμάται πολύ. Είναι τιμή μας να διατηρούμε επαφή μαζί σας πριν και το καθήκον μου είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες μας.

Πολλές ευχαριστίες για τις συνεχείς σας υποστηρίξεις τα τελευταία χρόνια, ελπίζουμε ότι το επόμενο έτος θα είναι μια ευημερούσα και συγκομιδή για τους δυο μας!

圣诞.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της Uganda 200 Sets Solar Street Light και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.