Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Οι Μαλδίβες 50 εγκαθιστούν τα 60W ενσωματωμένα όλα σε ένα ηλιακό φως του δρόμου τον Ιούνιο του 2018

Jun 28, 2018

Αυτός είναι ο νέος πελάτης μας από τις Μαλδίβες, που χρειάζεται 50 σύνολα 60W Ενσωματωμένα όλα σε ένα ηλιακό φως δρόμους για ένα κυβερνητικό project.Recently ο τύπος All In One έχει γίνει μια τάση για μερικούς από τους πελάτες μας από Μαλδίβες, Γερμανία, Ινδονησία, Ζιμπάμπουε κ.λπ. .

 

图片3.jpg

 

Το κλειδί για τη συνεργασία μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Πριν από την επίτευξη της συνεργασίας, είχε έρθει σε επαφή και με αρκετές ηλιακές εταιρείες online. Ο λόγος για τον οποίο μας επέλεξε δεν είναι μόνο η καλή ποιότητα και η εξυπηρέτηση αλλά και η έγκαιρη παράδοση σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι το BR SOLAR είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλωσορίστε για να εισέλθετε www.cnstreetlight.com

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.


Τ: + 86-514-87323722 Μ / WhatsApp: + 86-18036240957

Mail: spring@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνήστε μας.