Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Εκ των υστέρων εξοπλισμού κύμα οδήγησε φως του δρόμου σε περιοχές του κόσμου

Aug 04, 2015

LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου φωτός εκ των υστέρων εξοπλισμού κύμα σε περιοχές του κόσμου, ενώ στο τελευταίο ζεύγος των ετών, έξυπνη πόλη έννοια, καθώς και συναφείς πολιτικές για την προώθηση της "υψηλής δροσερό" έξυπνη λαμπτήρα θα τότε εμφανίζομαι στις μεγαλύτερες πόλεις.

Ευφυής ειδήσεις Streetlight Hangzhou πριν από λίγο καιρό προκάλεσε ανησυχία στην κοινή γνώμη. Αστικής διαχείρισης σε Hangzhou Huang Gu Hill Road δεν απέχει πολύ από την xixi πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Zhejiang ολοκληρωμένη ευφυής Streetlight πιλοτικό πρόγραμμα, ο στόχος είναι να πάρει την πόλη Streetlight νοημοσύνη Τσενγγουάν ομοιόμορφη κατανομή του σημαντικούς κόμβους του Διαδικτύου των πραγμάτων. Τόσο πληρούν τους ανθρώπους στο δρόμο, να απολαύσετε WIFI, κινητό τηλέφωνο χρέωσης βασικές ανάγκες και να επιτύχει την ποιότητα του φωτισμού αποτέλεσμα του ελέγχου του, είναι τα καλύτερα των δύο κόσμων.

Εκτός από Hangzhou έξυπνη φωτεινοί σηματοδότες μεγαλόστομες, πολλές πόλεις έχουν εφαρμογή συστημάτων ευφυών οδικού φωτισμού. Tianjin σχεδιάζει να μετατρέψει λυχνία υδραργύρου υψηλής πίεσης, και η προώθηση της ανάπτυξης των πράσινο φωτισμό της πόλης. Επίσης, θα κατασκευαστούν σε να λάβει χώρα το ηγετικό ρόλο στη λάμπα του δρόμου ευφυή κέντρο παρακολούθησης, και ειδικές γραμμές για φως του δρόμου, τον έλεγχο και χρόνο-ελεγχόμενη με συνδυασμό των μεθόδων ελέγχου, βασίζεται σε Ανατολή και το ηλιοβασίλεμα φορές σε πραγματικό χρόνο σύλληψη υπαίθριος φωτισμός αλλαγές, στέλνονται αυτόματα ανάβουν το φως όταν φθάνει το σετ οδηγίες Lux.

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων, Internet + εισήγαγε την έννοια της έξυπνης πόλης έννοιας της πλήρους, επί του παρόντος έχει πάνω από 500 πόλεις στην Κίνα σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ έξυπνης πόλης, σχεδιάζει να επενδύσει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο. Έξυπνη φώτα του δρόμου σε ένα πρώτης τάξεως στρατιώτες οικοδομήσουμε έξυπνη πόλη, την πιο άμεση απαίτησή μας.

Εν τω μεταξύ, Philips, γενικό φωτισμό (GE) και άλλα παραδοσιακά εγχώρια κύριες επιχειρήσεις στις παραδοσιακές λάμπες του δρόμου ή γίγαντας φωτισμού, θα γυρίσει στην ανάπτυξη των ευφυών φώτα. Έξυπνο φωτισμό ως μια εξειδικευμένη τεχνολογία κερδοφόρα, πάρετε στον ίδιο δρόμο με υψηλή Μαορί, ήταν άνευ ραφής "διπλή κέρδος" συνδυασμός. «Όλες τις θυγατρικές της εταιρείας ανώτερους ηγέτες σκεφτείτε φωτισμού για την ευκαιρία αυτή είναι το κατάλληλο από τα υψηλότερα, επειδή η πόλη έχει ένα μεγάλο αριθμό των δρόμων, έξυπνης πόλης, αν οι φανοί είναι κάθε συνδεδεμένοι στο Internet, κάθε φως πόλο θα γίνει πλατφόρμα δεδομένων των ευφυών δικτύων, σχηματίζοντας ένα δίκτυο δρόμου.» Chen Han, γενικός διευθυντής της GE ΦΩΤΙΣΜΟΥ στην Κίνα έχει πει. GE ΦΩΤΙΣΜΟΥ και GE στο σύνολό του κατά τη μελλοντική εξέλιξη της η εταιρεία επικεντρώνονται στην ευφυή φώτα του δρόμου θα μετατραπεί σε μια έξυπνη πλατφόρμα εταιρεία.