Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

LED υψηλής Bay έχει επί του παρόντος την καθολική εφαρμογή

Aug 04, 2015

Highbay των Οδηγήσεων σήμερα πολλών βασικών προϊόντων έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην αγορά, πολλοί άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι μια τέτοια κατάσταση της αγοράς άνθρωποι ανησυχούν, highbay και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, να μη-Bay φως τεχνική εμπειρία σε αυτό λόγω της ανάπτυξης του κέρδους. Αυτό είναι αναμφίβολα αναστατωμένος highbay της αγοράς, για highbay χονδρεμπόριο είναι μιας επισφαλούς επένδυσης. Πω εάν αυτή η ομάδα εργασίας λαμπτήρας του ανθρακωρύχου κακή στην ιστοσελίδα είναι πιθανό να είναι η αιτία της κάποια ατυχήματα συμβαίνουν, φώτα εξόρυξης κάθε βήμα της παραγωγής δεν μπορεί να αγνοηθεί.

LED υψηλής Bay έχει επί του παρόντος την καθολική εφαρμογή στον κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές του απαγωγέα θερμότητας της υψηλής ισχύος LED φώτα εξόρυξης δεν έχουν βρει μια καλύτερη λύση τώρα στηρίζονται σε ένα ενιαίο θερμικής αγωγιμότητας του αλουμινίου γνώρισε η ζήτηση για θερμική αγωγιμότητα LED φώτα εξόρυξης. Αποτελεσματική διεξαγωγή θερμότητας εκεί έξω, δεν θα επηρεάσει τη ζωή του λαμπτήρα. Τεχνολογία διασκεδασμού θερμότητας για εξόρυξη κατασκευαστές λαμπτήρων είναι μακράν η πιο κρίσιμη. Αλλά, όπως η τεχνολογία συνεχίζει να αλλαγή και καινοτομία, επίσης εργάστηκε στο ψυγείο highbay. Ρόλο του απαγωγέα θερμότητας είναι θερμότητα απορροφάται υπόστρωμα τσιπ που πέρασε, και εξαπλώθηκαν στο περιβάλλον και να διασφαλίσει τη θερμοκρασία τσιπ Οδηγήσεων κανονική.

Υψηλής Bay, αυτή η αγορά χρόνια δείχνει μια ανοδική τάση, εάν μπορεί να αυξηθεί το όριο που λόγω των υψηλών τιμών της αγοράς, δεν θα έχουμε τίποτα να πω, αλλά η ανησυχία είναι ότι τώρα υπάρχουν πολλά πλαστά προϊόντα στην αγορά είναι επίσης πιάνουν χώρο στην αγορά σε πολύ υψηλές τιμές, καθιστούν δύσκολη τη διάκριση μεταξύ true και false. Highbay χονδρέμποροι, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία, δεν κάνουν τίποτα για να πωλούν τα προϊόντα, ή να επιλέξετε ένα ισχυρό κλίμακα, έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς και την καλή φήμη από τους κατασκευαστές των μαζών. Ρυθμίζονται οι τιμές highbay Οδηγήσεων υψηλότερο για τις πρώτες ύλες από τους συγγενείς τομείς, που θα έχουν σαφέστερη να συμβεί.