Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Υψηλής ισχύος οδήγησε λάμπα του δρόμου λύσεις ψύξης

Aug 04, 2015

Απόφαση οδήγησε εργοστάσιο φωτισμού εφαρμογές σε αρκετές βασική τεχνολογία, θερμικό σχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος, αλλά και περιορίζει την πρόσβαση σε μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές για να. Με άλλα λόγια, θερμικό σχέδιο θα καθορίσει άμεσα πλεονεκτήματα απόδοσης για τη μονάδα φωτισμού LED και μειονεκτήματα, καθώς και την πραγματική εφαρμογή μπορεί να επιτύχει την επιτυχία.

Ένα, υψηλής ισχύος LED θερμική λύση

Δύναμη υπό την ηγεσία είναι αποτελούν LED λαμπτήρα εργοστάσιο του βασικού λάμψη πηγή, επί του παρόντος τσιπ φως ηλεκτρικά p απόδοση μετατροπής είναι χαμηλή, μόνο 15% ~ 20%, τσιπ της φυσικό μέγεθος για 1 ~ 6125 mm 2, περιοχή είναι μικρή, ενεργειακών πυκνότητα και η θερμότητα είναι μεγάλη, από την κατανάλωση ενέργειας σε το 80% ~ 85% θα μετατροπής για τη θερμότητα και την ανάγκη διανεμήθηκε μακριά, και τσιπ της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια, πρέπει να τιμή Shi , λάμψη μήκος κύματος μεταβλητής μακρά, χρώμα παρουσιάστηκε κόκκινο μετακινηθεί, θα οδηγήσει σε θραύσμα έξω ελαφρύ efficiency μειώθηκε και η χρησιμοποιώντας ζωή μειωθεί, πολλοί ρώτησε. Ως εκ τούτου, να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική αξιοποίηση της υψηλής ισχύος LED κανονική, διασκεδασμός θερμότητας είναι πρώτα απ όλα τα κρίσιμα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν.

Δύο, η διάρκεια ζωής των LED θερμοκρασία συνδέσεων και φωτεινή ροή,

Με βάση τα χαρακτηριστικά της υψηλής ισχύος LED, θερμοκρασία συνδέσεων και φωτεινή ροή του μεγέθους, το μήκος της ζωής έχει άμεσο συμφέρον.

Καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία συνδέσεων τσιπ Οδηγήσεων, την παραγωγή φωτε απόθεση στη τακτικά, η ζωή υπηρεσιών επίσης δείχνει μια πτωτική τάση στα γρήγορα. Ως εκ τούτου μείωση τσιπ διατηρείται εντός του επιτρεπτού εύρους ΟΔΗΓΉΘΗΚΕ αρχικά για την επίλυση βασικών τεχνικών προβλημάτων.

Τρίτη, LED συσκευασίας, θερμική

Θερμικό σχέδιο του πακέτου LED καθορίζεται από τη διαδικασία παραγωγής του LED. Το σχήμα 2 παρουσιάζει το LED θερμική σχέδιο του κόλου των προκαταβολών γενική διαδικασία, κυρίως από τη θερμική σχεδιασμό chip και σχεδιασμός συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο, μέσα από επιστημονική και ορθολογική σχέδιο μπορεί να είναι ικανοποιητική LED οδηγός θερμότητας και ψύξης.

Τέσσερα, το LED των λύσεων ψύξης δευτεροβάθμια

Για εμπορικά διαθέσιμες υψηλής ισχύος LED, που χτίστηκε από το τσιπ είναι σταθερή θερμική σχέδιο του κόλου, χρήση δεν μπορεί να αλλάξει, επομένως όταν χρησιμοποιείται όπως απαιτείται σύμφωνα με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας και τις συνθήκες εργασίας του σχεδιασμού της δευτεροβάθμιας θερμική λύση φωτισμού στους λαμπτήρες.