Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Guangzhou Αντιπρόσωπος του πελάτη των ΗΠΑ Επισκεφθείτε την εταιρεία μας

Jan 14, 2019

Σήμερα, μια όμορφη κυρία πετά από Guangzhou για να Yangzhou να επισκεφθεί την εταιρεία μας. Είναι ο πράκτορας του αμερικανού πελάτη μας.

Ο πελάτης των ΗΠΑ έχει αγοράσει δείγματα από τα ηλιακά φώτα από εμάς πριν και πέρασε τις επαγγελματικές δοκιμές στην περιοχή του.Έτσι αυτή τη φορά αναθέτει στον πράκτορα την επίσκεψη στην εταιρεία, η μία είναι η καλύτερη κατανόηση της δύναμης της εταιρείας μας και η άλλη είναι για τα επόμενα έργα.

Αφού τη πάρουμε από το αεροδρόμιο, θα επισκεφθούμε την εταιρεία BR SOLAR.

BR Η SOLAR είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές ηλιακού φωτισμού της Κίνας από το 1997 και ως επαγγελματικό εργοστάσιο, μας τιμάται να δείξουμε τη δύναμή μας: εργοστάσιο μπαταριών, εργοστάσιο ηλιακών συλλεκτών, εργοστάσιο φωτός πόλο, εργοστάσιο φωτισμού, εργαστήριο, γραφείο. .

Για τις ερωτήσεις της, δείξαμε το επάγγελμά μας, τη δύναμή της και την δείξουμε την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας. Οι πελάτες έχουν μεγάλη ικανοποίηση στο BR SOLAR.

Τα προϊόντα BR SOLAR έχουν εφαρμοστεί σε περισσότερες από 114 χώρες σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας φως στη νύχτα. Ευχαριστούμε τόσο για την εμπιστοσύνη σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλώς ήρθατε στο www.cnstreetlight.com

Τ: + 86-514-87323722 Μ / WhatsApp: + 86-18036240957

Mail: spring@cnstreetlight.com

hh