Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της Σλοβενίας

Aug 28, 2017

Σήμερα είναι η κινεζική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλουμε όλοι οι λάτρεις να έχουν μια καλή Valentine.We είπε: Happy Night of Qi Xi.

Είναι ένα παραδοσιακό φεστιβάλ στην Κίνα, η έβδομη ημέρα του έβδομου σεληνιακού μήνα, πέφτει στις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Σήμερα το απόγευμα, οι Niu Lang και Zhi Nv θα συναντηθούν σε μια γέφυρα αγώνων σε όλη την Γαλαξία. Οι Κινέζοι γαμπροί θα υπενθυμίσουν στους νέους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να δουν καμιά μάγκα το απόγευμα, επειδή όλοι οι αγριόχοιλοι έφυγαν για να σχηματίσουν μια γέφυρα στους ουρανούς με τα φτερά τους για να συναντηθούν.

Όπως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα φεστιβάλ των δυτικών χωρών, δίνεται τόσο μεγάλη έμφαση στην παροχή σοκολάτας, λουλουδιών και φιλιών. Αυτή η τάση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στη χώρα μας, σήμερα νωρίτερα το πρωί εκπλήσσονταν ότι λάβαμε κάποια δώρα από το αφεντικό μας, Φανταστική συσκευασία σοκολάτες και όμορφα λουλούδια.Αυτό είναι το έθιμο της εταιρείας μας να κρατήσει κάθε year.This συμπεριφορά εκφράζει την ανησυχία της εταιρείας και την αγάπη για τους υπαλλήλους, έτσι ώστε οι γυναίκες οι συνάδελφοι θα είναι ευτυχισμένη women.Such καλό ηγέτης είναι η ευλογία μας, την αγάπη της εταιρείας για τους υπαλλήλους της.

Είμαστε μια οικογένεια. Μετακινήθηκε, ευτυχισμένος!

1.jpg

2.jpg

Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της UAE 420pcs Μπαταρία λιθίου και αν σας ενδιαφέρει, τηλεφωνήστε ή τηλεφωνήστε μας.