Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Το ηλιακό φως και η Sinosure συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια, στην βαθιά εκμάθηση τον Οκτώβριο του 2017.

Oct 21, 2017

Η εταιρεία Export & Credit Insurance Corporation, επίσης γνωστή ως Sinosure, είναι μια κυβερνητική ασφαλιστική εταιρεία που παρέχει ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων για εταιρείες στην Κίνα. Η υποστήριξη της Sinosure στο εξωτερικό εμπόριο και στην οικονομία της Κίνας γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Σήμερα, ένας διευθυντής της Sinosure πραγματοποίησε επίσκεψη στην εταιρεία μας για να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους μας για εξαγωγικές πωλήσεις σχετικά με τον τρόπο καλύτερης αντιμετώπισης των πελατών που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Sinosure. Η Sinosure μπορεί να βελτιώσει την πίστωση του αγοραστή, να επεκτείνει τις πιστωτικές ποσοστώσεις του αγοραστή, προκειμένου να τους βοηθήσει να τοποθετήσουν περισσότερες παραγγελίες και να διευρύνουν την επιχείρησή τους. Το ισοδύναμο της Κίνας με τους ξένους πελάτες άνοιξε μια δωρεάν πιστωτική κάρτα. Η καλύτερη πίστωση πελατών, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του Sinosure.

Το Sinosure ισχύει για συμφωνίες εξαγωγής που αφορούν L / C, D / P, D / A, O / A. Επομένως, η εταιρεία μας αποδέχεται τους παραπάνω όρους πληρωμής.

2_副本.jpg


Εμείς, BR SOLAR, Αντιμετωπίστε τον πελάτη ως Θεό μας, δώστε προσοχή στην ποιότητα.


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήλθατε στο www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαβάζετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες της Νορβηγίας 5 Sets Solar Power System και αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καλέστε μας.