Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

BR ΗΛΙΑΚΟ Ηλιακό Σύστημα 2kw στην Υεμένη

Nov 05, 2018

Όπως γνωρίζετε, το ηλιακό σύστημα χρησιμοποιείται ευρέως για τις περιοχές με έλλειψη ενέργειας και αστάθεια, η Υεμένη είναι μια χώρα που έχει υποστεί διάτρηση από τον πόλεμο και φυσικά είναι απαραίτητη.

Αυτός ο πελάτης αγόρασε το ηλιακό πάνελ, την ηλιακή μπαταρία, τον ηλιακό μετατροπέα από άλλους προμηθευτές πριν από αυτό και δίστασε να αγοράσει από εμάς λόγω της τιμής, τελικά μας επέλεξε αφού γνώριζε τον έλεγχο ποιότητας και το χρόνο εγγύησης και επίσης εκδίδουμε το πιστοποιητικό εγγύησης σφραγίδα της εταιρείας μας.

Μετά την τοποθέτηση δειγματοληπτικών παραγγελιών για 2kw ολόκληρο ηλιακό σύστημα, προσπαθήσαμε να κάνουμε τα δείγματα όσο το δυνατόν καλύτερα και το τμήμα Ε & Α μας τα εξέτασε προσεκτικά με τέλεια απόδοση.

图片2

Για τη μεταφορά της ασφάλειας στη ναυτιλία στη Υεμένη, τα συσκευάσαμε με ξύλινη θήκη. Έτσι, τα αγαθά είναι 100% σε καλή κατάσταση όταν το λαμβάνουν οι πελάτες. Ήταν πολύ ικανοποιημένος με την καλή υπηρεσία μας για την παραγωγή δειγμάτων, την παράδοση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία ...

Έφυγε ένα μήνυμα "Good BR SOLAR" στο facebook μας μετά από δοκιμές του ηλιακού συστήματος, 3 πολύ απλές λέξεις μας κάνουν ευτυχείς και νόημα.

Όπως είπε ο πελάτης, θα κάνει μαζική παραγγελία για 200 σύνολα σύντομα.

Μας BR SOLAR μεταχειρίζεται την ποιότητα ως τη ζωή της εταιρείας μας όλη την ώρα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλωσορίστε για να εισέλθετε www.cnstreetlight.com

Τηλ .: +86 514 87323722 ︱ Mail: system@cnstreetlight.com

图片3