Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

BR SOLAR Όλα σε μια ηλιακή προσφορά φωτισμού οδών στο Μαυρίκιο

Feb 16, 2019

Ο Μαυρίκιος είναι μια διάσημη τουριστική χώρα. Μπλε ουρανό, πράσινη θάλασσα, καταπράσινα δέντρα, χρυσή αμμουδιά, όλα δείχνουν την ομορφιά του Μαυρίκιου.

Ένα τέτοιο όμορφο μέρος είναι αδιαχώριστο από την αποδοτική χρήση της πράσινης ενέργειας. Σήμερα, σας συνιστούμε το δημοφιλές πράσινο φωτισμό ---- BR SOLAR All in One Solar Street Light .

1. Τα φώτα μας χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για να παράγουν φωτεινή ενέργεια και χρησιμοποιούν το περίφημο Cree Chip - σούπερ λαμπερό με υψηλό lumen 150LM / W.

2. Από την άποψη της τεχνολογίας, όλοι χρησιμοποιούμε γαλβανισμένο γαλβανισμένο για πόλους και J βίδες και όλα τα στηρίγματα για την αποτελεσματική προστασία του μετάλλου από τη σκουριά σε παράκτιες περιοχές.

3. Υποσχόμαστε στους πελάτες μας 5 χρόνια εγγύηση, Η μπαταρία είναι ένας κρίσιμος παράγοντας. Προκειμένου να επεκταθεί η διάρκεια ζωής, χρησιμοποιούμε μπαταρία LiFePO4, ο κύκλος της μπαταρίας μπορεί να φθάσει περίπου 2000 φορές, υψηλή απόδοση απόδοσης, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, καλή ασφάλεια, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι εικόνες του φωτοβολταϊκού έργου μας στο Μαυρίκιο για αναφορά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ηλιακά προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλώς ήρθατε στο www.cnstreetlight.com

o

Επιβλέπεται από το BR SOLAR, εφαρμόζεται σε περισσότερες από 114 χώρες.

Τ: + 86-514-87323722 Μ / WhatsApp: + 86-18036240957

Mail: spring@cnstreetlight.com