Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Μπορείτε να βρείτε γυαλί σε αυτό;

Nov 09, 2018

Πολλοί πελάτες αρέσουν να λένε: "Μπορώ να πάρω πολύ φθηνή μπαταρία από άλλους προμηθευτές

Πολλοί πελάτες προτιμούν να λένε ότι «μπορώ να πάρω πολύ φθηνή μπαταρία από άλλους προμηθευτές», έτσι τι γίνεται με την ποιότητα; Όπως όλοι γνωρίζουμε, διαφορετικές τιμές με διαφορετική ποιότητα, πολλοί κακοί προμηθευτές εξαπατώντας την εργασία και τα υλικά για να εξοικονομήσουν κόστος, πολύ χαμηλή και μπορεί να προσελκύσει μερικούς πελάτες που δεν είναι επαγγελματίας.Για αυτές τις κακής ποιότητας ηλιακή μπαταρία, ναι, μπορεί να λειτουργεί κανονικά κατά την πρώτη εβδομάδα, αλλά αυτό είναι ψευδή εμφάνιση, μετά από μια εβδομάδα, θα βρείτε την ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να φορτίζει η μπαταρία αυξάνεται, αν λειτουργήσει πολύ καιρό έτσι, η μπαταρία θα σπάσει σύντομα.

Είπαμε αυτή την κατάσταση σε πελάτες που αγοράζουν φθηνή μπαταρία, ελπίζουμε ότι μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα αλλά όχι μόνο να προσελκύσουν χαμηλή τιμή, αλλά δεν άκουσαν.

图片4hg

Σήμερα, ένας από τους πελάτες μας στην Αφρική αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο. Βρίσκουν ότι η μπαταρία δεν λειτουργεί (αγορά από άλλο προμηθευτή), έτσι ώστε να γεμίσει το κιβώτιο της μπαταρίας για να ελέγξει τι συνέβη, δείχνει 50% πλάκα μολύβδου αντικαταστάθηκε από κοινό γυαλί! Απίστευτο!

Εάν οι πελάτες αγοράσουν από την BR Solar, αυτή η κατάσταση δεν θα συμβεί, ποτέ δεν εξαπατάμε πελάτες! Βεβαιωνόμαστε ότι κάθε μπαταρία κομμάτι χρησιμοποιούν αυθεντικά υλικά και δεν φοβούνται τους πελάτες να ελέγξουν, να κρατήσει καλή ποιότητα είναι η αρχή μας!

Εμείς, BR SOLAR, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες ως Θεό μας, εστιάζουμε στον ποιοτικό έλεγχο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με εμάς, καλώς ήρθατε στο www.cnstreetlight.com.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com