Σπίτι > Πολιτισμός & νέα > Περιεχόμενο

Οι πελάτες της Γερμανίας επισκέπτονται την εταιρεία μας τον Ιούνιο του 2018

Jun 22, 2018

Είναι γνωστό ότι οι γερμανοί πελάτες έχουν υψηλής ποιότητας ζήτηση και επιλεκτικές λύσεις για το επίπεδο των προϊόντων τους, πρόσφατα λάβαμε πελάτες από τη Γερμανία που έχουν απαιτήσεις για ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού All In One Solar Street και ηλιακό οικιακό σύστημα. Η επίσκεψη αυτή επικεντρώθηκε στην αίθουσα εκθέσεων και το εργαστήριο και συζήτησε τα σχετικά θέματα συνεργατικής παρακολούθησης.


4.jpg


Τα δείγματα μας έχουν ήδη πιστοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τα Υψηλά πρότυπα και οι υψηλές απαιτήσεις τις καθιστούν πολύ προσεκτικές για να επιλέξουν Προμηθευτές, ώστε να έρθουν ξανά να μας επισκεφθούν. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η επαγγελματική μας ομάδα και τα εξαιρετικά προϊόντα τους καθιστούν και πάλι ικανοποιημένους και έχουν φτάσει σε μακροπρόθεσμη συνεργασία από δω και πέρα.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, pls επικοινωνήστε μαζί μας ή καλωσορίστε για να εισέλθετε www.cnstreetlight.com

 

Superviser από την BR SOLAR, εφαρμοσμένη σε περισσότερες από 110 χώρες.

Τηλ: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε και μοιραστήκατε τις πληροφορίες του All In One Solar Street Light και, αν σας ενδιαφέρει, τηλεφωνήστε ή τηλεφωνήστε μας.