Μπαταρία λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες

Λιθίου μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες. Λιθίου μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες, που ονομάζεται επίσης ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες ιόντων λιθίου, λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες, λι-ιονική μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες. Πλεονέκτημα της Lith

Λεπτομέρειες προϊόντος

Yangzhou Bright ηλιακή λύσεις Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους Κίνα λίθιο μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες κατασκευαστές και προμηθευτές, και ως μια επαγγελματική εταιρεία, έχουμε τη δική μας παραγωγική εργοστάσιο, το οποίο είναι σε θέση να παράγει καλύτερα και νεότερο λιθίου μπαταρίας ηλιακή φώτα street προϊόντα, Καλωσορίζουμε το αγοράσει ή χονδρικά προϊόντα από εμάς.

Λιθίου μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες.
Λιθίου μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες, που ονομάζεται επίσης ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες ιόντων λιθίου, λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες, λι-ιονική μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες.

Πλεονέκτημα του λιθίου μπαταρία ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες:
Α.) Καλό σχέδιο. Είναι ένα ηλιακό φως του δρόμου συνδυάζει το φ/β πάνελ με τις μπαταρίες λίθιου. Ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από την ηλιακή ενέργεια από το υψηλής απόδοσης ηλιακή φ/β πάνελ και αποθηκεύεται σε μπαταρίες λιθίου συνδέεται με το πίσω μέρος του πίνακα. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί στην εξουσία τα φώτα υψηλής φωτεινότητας LED για περίπου 12 ώρες το βράδυ * 3-4 ημέρες νεφελώδης καιρός.
Β.) Μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με τη χρήση λιθίου μπαταρίες
Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μοντέλα που απαιτούνται χωριστά εγκατεστημένα μεγάλο μολύβδου μπαταρίες, το ηλιακό φως Street λιθίου είναι μικρό και εκλεπτυσμένη, και το μόλυβδο σχέδιο μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Γ.) Το ηλιακό πάνελ, μπαταρίες λιθίου και λαμπτήρες LED είναι χαμηλός-συντήρηση και έχουν μια μεγάλη διάρκεια λειτουργίας
Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μοντέλα που χρησιμοποιούνται οι lead-acid μπαταρίες, το νέο μοντέλο είναι πιο φιλική. Το ποσοστό φόρτισης και αποφόρτισης των μπαταριών λιθίου είναι επίσης 1,5 φορές όξινες μπαταρίες μολύβδου, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια πιο αποτελεσματικά.
Η διάρκεια ζωής λειτουργίας η πηγή ισχύος μπαταρίας λιθίου είναι πάνω από 10 χρόνια * 4, μείωση της συντήρησης δαπανών, μια τέτοια ανταλλαγή μπαταρία, δυνατόν. Η επιχειρησιακή διάρκεια ζωής των ηλιακών πάνελ είναι πάνω από 20 χρόνια, και το LED φώτα 80000 ώρες, εάν λειτουργεί για 12 ώρες την ημέρα σε βαθμολογία 100%, περίπου 18 χρόνια.

Κύριες εφαρμογές των μπαταριών λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες.
Μπαταρία λιθίου ηλιακό φως Street είναι κατάλληλο για χρήση σε σχολεία, πάρκα, δρόμους, αυτοκινητόδρομος, αγρόκτημα, τοπίο, κήπων, γύρω από το σπίτι και δημόσιες εξωτερική εγκαταστάσεις

Ορισμένα μοντέλα της μπαταρίας λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες.

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRH-L1A
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRH-N5
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRH-N3
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRH-N6
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRT-A1
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Όνομα: Λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες
Μοντέλο: BRT-Α3
Σχεδιαστεί δύναμη: 30W-120W

Αγαπητέ κύριε ή διευθυντής προμηθειών,
Ευχαριστώ για το χρόνο σας ανάγνωση μας μπαταρία λίθιου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες προσεκτικά, αν έχετε το δικό σας σχέδιο ή λεπτομερή απαίτηση, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Επίσης αν δεν ξέρετε το σχέδιο, μπορείτε να μας πείτε τις οδικές συνθήκες, όπως το μήκος του δρόμου, δρόμος πλάτους, πώς πολλές λωρίδες; Χρησιμοποιείται για να φωτίσει το δρόμο μεγάλη πόλη ή να φωτίσει το μικρό δρόμο εξοχή; Έτσι ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς.
Επίσης θα πρέπει να μας λέτε ποια πόλη είσαι, έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε την ηλιακή και τις καιρικές συνθήκες πριν κάνει σχέδια.
Pls στείλτε mail στο sales@brsolar.net
Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και ελπίζω επιχείρηση μαζί για μια μεγάλες αγορές της μπαταρίας λιθίου ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες.

Hot Tags: λιθίου μπαταρίας ηλιακή φώτα street, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εταιρεία, χονδρική πώληση, αγορά, νεότερο, καλύτερη, προϊόντα
Εξεταστική

You Might Also Like