Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

Επικεφαλής δρόμου ντεγκραντέ ενέργεια του φωτός αγάπη μου

Aug 04, 2015

Είναι φημολογείται ότι έχουν, πετρελαίου εξόρυξης όγκου έχει πολύ Super αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα σε σειρά λευκό χρόνια Χου θα θα κάνει εξόρυξης, τέτοια του ενεργειακή κρίση επί του παρόντος έχει στις παγκόσμιες έχουν προέκυψε, ανθρώπινη κοινωνική του ανάπτυξη χωρίς ποιότητα ενέργειας ενέργειας εμφανίστηκε και προηγμένη τεχνολογία της χρήσης, από καθορισμένες Shang είπε, ενέργεια είναι ανθρώπινη κοινωνική ανάπτυξη του υλικού με βάση, πιο από την επίδραση της , είναι για μια εθνική οικονομική ανάπτυξη έχει επίδραση, δύναμη και επίσης δεν εξαίρεση, παραδοσιακά της οδού πάρα πολύ δύναμη, αλλά οδήγησε Street είναι έγινε έχει μετά από νεοσύλλεκτος.

Ηλιακά φώτα ηλιακής ακτινοβολίας ενέργειας, χρήση ηλιακών συλλεκτών για να φορτίσει μπαταρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και νύχτας μπαταρίες χρησιμοποιούνται για πηγή ενέργειας, χωρίς πολύπλοκες και δαπανηρές αγωγό, ρυθμιζόμενο φωτισμό διάταξη, ασφάλεια και ενέργεια-αποταμίευση και χωρίς ρύπανση, χωρίς χειροκίνητη λειτουργία είναι σταθερή και αξιόπιστη, εξοικονομώντας χρήματα στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και συντήρηση.

Βασικά, ηλιακή χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένης της universal, ευρωστία, τεράστια και μακροπρόθεσμη, εδώ ερχόμαστε να τα πλεονεκτήματα των LED λαμπτήρων:

1, LEDled φανού εγκατάσταση είναι απλή και εύκολη, χωρίς την τοποθέτηση του καλωδίου σαν κανονικές λάμπες του δρόμου, όπως η μηχανική, πρέπει μόνο να υπάρχει μία βάση που τοποθετείται, όλα τα μέρη καλωδίωση και ελέγχου τοποθετούνται στο πλαίσιο, που αποτελούν ένα σύνολο.

2, LED φώτα χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Τρέχει για αυτόματο έλεγχο του συστήματος στο σύνολό του, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, και μικρό κόστος συντήρησης.

3, φώτα LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου χρήση ηλιακής ενέργειας, πλήρης αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας πόρων, να ανακουφίσει την έλλειψη συμβατικής ενέργειας είναι θετική.

Οδήγησε φώτα που έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις, σχετικά με την τρέχουσα ενεργειακή κρίση, ωστόσο, οδήγησε λάμπες του δρόμου είναι σύμφωνες με την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, πιστεύω ότι στο εγγύς μέλλον, με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, η απόδοση led λάμπα θα συνεχίσει να βελτιώνει, ελλείψεις θα συνεχίσει να βελτιώνεται.