Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

Λαμπτήρας οδών των Οδηγήσεων έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Aug 04, 2015

Λαμπτήρας οδών των Οδηγήσεων τώρα έχει γίνει η καλύτερη επιλογή σας για εξοικονόμηση ενέργειας πρόγραμμα ανοικοδόμησης, όχι μόνο λόγω της περιβαλλοντικής ρύπανσης, μικρότερη κατανάλωση ισχύος, αλλά επίσης επειδή έχει χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης ελαφρύ, μεγάλη διάρκεια ζωής, τόσο περισσότερες και πιο οδήγησε φώτα ως άνθρωποι λένε σε ένα γνωστό αντικείμενο. Παρακάτω αναφερόμαστε εν συντομία η πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των λαμπτήρων LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου.

Πρώτα απ ' όλα, να μας πείτε για τα πλεονεκτήματα, και όλοι γνωρίζουμε τα φώτα led φως σε μονόδρομο χωρίς διάχυση, έτσι ώστε το φως της αποτελεσματικότητας είναι βελτιωμένη, επιπλέον να χρήση τετραγωνικές οπτικός σχεδιασμός για τη διευκόλυνση της διατήρησης της ενέργειας, γενική αποδοτικότητα, και ήταν επίσης καλά για το ελαφρύ χρώμα, ισχυρότερη από την επίδραση της υψηλής πίεσης λαμπτήρων νατρίου. Επιπλέον το πιο σημαντικό σημείο είναι ένα έτος κατώτερη από 3% του φωτός εξασθένισης, για συνολική αποδοτικότητα των λαμπτήρων LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου έχει μια μεγάλη βοήθεια, συμπληρώνονται με αυτόματες συσκευές που εξοικονομούν ενέργεια μπορείτε να την καλύτερη παίξει το ρόλο. Πάνω από 50.000 ώρες χρησιμοποιώντας ζωή και απλό βήματα εγκατάστασης αναμφίβολα είναι LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου από πλεονεκτήματα, πιο μόνο περιβαλλοντικές του υλικού έχει, έτσι μπορούμε να πούμε LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου σε συνολικά απόδοση Shang είναι επίσης καλή, πιο αφήσει νομίζω απίστευτο της είναι την εξαιρετική θερμική ελέγχου έχει, από ό, τι παραδοσιακή της οδού καλή έχει πολλούς, το καλοκαίρι θερμική ακόμα για να θα θερμοκρασία ελέγχου σε 45 βαθμούς μετά είναι ένα εύκολα , για πολλές Δημοτικό μηχανικών επιλογή LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου ως κύριο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας επίσης στις παράξενο δεν έχει, εάν χρησιμοποιώντας τα φώτα LED να αντικαταστήσει HPS σε γενικές γραμμές τουλάχιστον εξοικονομεί 60% της δύναμης, και απαιτούν εξαιρετικά χαμηλά κόστη συντήρησης.

Αλλά LED λαμπτήρες έχουν επίσης μερικά από αυτό, όπως σχετικά χαμηλής ισχύος ενιαία LED, δεν είναι παράλληλες, τότε το αποτέλεσμα είναι δεν είναι προφανής, λευκό φως οδηγήθηκε λόγω ατέλειες σχεδιασμού, LED φως του δρόμου είναι επιρρεπείς σε "κίτρινο", το οποίο είναι αυτό που λέμε επιτόπου, ενώ η έκθεση σε μη ομοιόμορφη χρησιμοποιήθηκε από πολλά φώτα LED είναι ένας πονοκέφαλος για εκείνους που. Υπάρχουν μια σειρά από σχετικά υψηλή δύναμη λαμπτήρας οδών των Οδηγήσεων για την επίδραση ψύξης δεν είναι προφανής, και με ανεπαρκή θερμική LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου φωτεινότητα του λαμπτήρα που εμφανίζεται θα είναι ανεπαρκής, έτσι θέλουμε να χρησιμοποιούν LED φώτα, καλύτερα να μην χρησιμοποιούν δύναμη είναι σχετικά μεγάλο.

Επάνω από μας απλός εν λόγω έχει περίπου στις LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου από κάποια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, πιστεύει με παραδοσιακό δρόμο χρησιμοποιούνται υψηλής πίεσης νατρίου σταδιακά τις εναλλακτικές, οδήγησε Street θα όλο και πιο γενικοί και επιλογή LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου για εθνική ενεργειακή ζήτηση και επισήμανση των αντιφάσεων, επίσης δεν έχει μικρό ρόλο ευκολία, ειδικά για ολόκληρο το Δημοτικό εφαρμοσμένης μηχανικής για επιλογή έχει καλό της LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου για αποθήκευση κόστος και βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούν αποδοτικότητα Shang έχει μεγάλη βοήθεια. Θέλουμε να αγοράσουμε καλή LED φώτα, μπορείτε σύμφωνα με τα πλεονεκτήματα και αδυναμίες στην αγορά για να αγοράσουν, επίσης, καλύτερα να βρείτε το δικό σας χρησιμοποιώντας τα φώτα LED. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μπορείτε να βρείτε μερικούς επαγγελματίες για να καταλάβετε την αγορά.