Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

Πώς να κάνει LED προβολείς να αγοράσει

Aug 04, 2015

Όλοι γνωρίζουμε ότι τώρα προβολέας των Οδηγήσεων χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις, επομένως, πρέπει να ξέρετε για LED floodlights όλες τις πτυχές της γνώσης, πρέπει να μάθετε πώς να κάνει LED προβολείς δραστηριότητες προμηθειών και χρειάζεται προσοχή στη διαδικασία προμηθειών έχει σημασία, μπορούμε απλά να πούμε τα εξής.

Πρώτα απ ' όλα, πρέπει να επιλέξετε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να δείτε εάν χρειάζεστε την φωτεινότητα (MCD) προβολείς, επειδή διαφορετικά φωτεινότητα εάν η τιμή είναι διαφορετική, γενικότερα, αυτοί οι λαμπτήρες πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με το επίπεδο λέιζερ κατηγορίας ι πρότυπο, αυτή η επιλογή θα είναι πιο άνετα.

Δεύτερον, είναι η μελέτη σε αντιστατικό, LED προβολέας χρησιμοποιώντας σχετικά μακρά διάρκεια ζωής, τιμή δεν έρχονται φτηνός, αντί να στατική από 700V προβολέας των Οδηγήσεων επίσης είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν διάφορες περιπτώσεις, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας στη γραμμή.

Και πάλι είναι να επιλέξετε το μήκος κύματος LED πλημμύρας φώτα χρώματα πρέπει να είναι συνεπείς, αλλά σχετικών τιμών δεν είναι χαμηλή, πρέπει να παράγει χρώματος προϊόντα πρέπει να πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.

Τότε δεν υπάρχει τρέχουσα απαιτήσεις διαρροής, διαρροής ρεύματος της το προβολέας των Οδηγήσεων είναι σχετικά μικρότερη διάρκεια ζωής, τιμές δεν είναι πολύ υψηλές.

Στη συνέχεια υπάρχει πορείας γωνία επιλογές, τι γωνία θα πρέπει να επιλέξει τι είδους του προϊόντος, αν επιλέξετε είναι η γωνία σκέδασης χρειάζεστε καλύτερες τιμές να βρεθεί διότι είναι ένας ειδικός τύπος γωνία ακτίνων, σχεδιασμός και χρήση του εφέ είναι καλό.

Στη συνέχεια υπάρχει αναγορεύονται σύμφωνα με το φως και επιλέγετε τι είδους LED προβολείς γενικά μικρότερη μονάδα λούμεν LED προβολείς θα είναι σχετικά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και φυσικά οι τιμές δεν είναι φτηνές.

Στη συνέχεια να εξετάσουμε τι είδους τσιπ μέγεθος και τη διάρκεια χρήσης, επιλογή της Ιαπωνίας-μας να πελεκήσει τιμές από την Ταϊβάν και φθηνότερη εγχώρια τσιπ, η συνολική ποιότητα και επιδόσεις των τσιπ είναι σχετικά καλή, και η τιμή γίνεται ανάλογη, καλή επιλογή των τσιπ είναι το κλειδί για να βρείτε καλή LED προβολείς.

Τελευταία είναι κολλοειδές της επιλέξτε έχει γενική LED Pan φως λαμπτήρα του κολλοειδές είναι εποξική ρητίνη και υψηλής ποιότητας της LED Pan φως λαμπτήρα για ανάγκη έχει περισσότερα καλή αντι-UV και τις επιδόσεις φωτιά, το εμείς, επιλέξτε πότε μπορεί, σύμφωνα με την ανάγκη για την επιλογή, επίσης ασφάλεια μπορεί Shang του εξετάστε το ενδεχόμενο να είναι είναι σημαντικό, μετά από όλα θέλει να επιλέξετε καλή του LED Pan φως λαμπτήρα πρέπει να πρώτη ανησυχία σχετικά με αυτό των επιδόσεων ασφάλειας , ή πίσω από εμφανίστηκε ασφαλείας έχει πρόβλημα στην κακή λύση.