Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

FAQ 5-αγοραστές οδηγός ανάγνωση

Aug 05, 2015

Οδηγός ανάγνωσης:
Αγοραστές ή τελικούς χρήστες πρέπει να γνωρίζετε κάτω από ορισμένα σημεία προτού Αγοράζοντας & σχεδιασμό & την εγκατάσταση ηλιακών LED street φώτα:
1) όπου είναι ο χώρος της τελικής εγκατάστασης;
Όνομα χώρας; Επαρχία & μέλος όνομα; ή ακόμη και το όνομα της πόλης; Μια ακριβή σχεδιασμό πρέπει να βασίζονται στη χρήση μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας. Διαφορετικά μέρη θα έχουν διαφορετικές ηλιακή ακτινοβολία ώρες (χρόνος Peaksun). Με βάση την ίδια δύναμη Οδηγήσεων με υψηλότερη ηλιακή ακτινοβολία θα πάρει χαμηλότερο κόστος του προϊόντος. Περιοχές με χαμηλότερη ηλιακή ακτινοβολία θα πάρει υψηλότερο κόστος του προϊόντος. Μία λέξη, θα πρέπει να γνωρίζουμε την peaksun συμφωνία χρόνο να χρησιμοποιώντας την τοποθεσία και, στη συνέχεια, θα μπορούσε να σχεδιάζουμε ηλιακά πάνελ και μπαταρία καλύτερα για το ηλιακό σύστημα φωτισμού LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου.
2) φως χρόνο/νύχτα;
Μια ακριβή σχεδιασμό επίσης πρέπει να γνωρίζουν φωτισμού ανά διανυκτέρευση. Περισσότερες ώρες θα πάρει υψηλότερο κόστος, και φυσικά, το μικρότερο χρονικό διάστημα πάρει χαμηλότερο κόστος. Ορισμένοι αγοραστές χρειάζεται μόλις 4 ώρες την ημέρα, μερικά χρειάζονται 6 ώρες, και μερικές φορές 12 ώρες αν χρειάζεται ολόκληρο φωτισμού. Προτείνουμε συνήθως 11-12 ώρες/νύχτα έτσι που μπορούν να φωτίσουν όλη τη νύχτα.
3) πόλο ύψος;
Συνήθως από 4M, 5M 6μ;; 7μ; 8M; 9M; 10M 12M. Υψηλότερη πόλο θα χρειαστείτε ανώτερη δύναμη LED για το φωτισμό του δρόμου, έτσι πόλο ύψος είναι σημαντικό για το σχεδιασμό ηλιακών LED street φώτα. Και αγοραστές θα πρέπει να επιλέξουν πόλο ύψος πριν από την Αποστολή ερώτησής ή ταχυδρομείο, κλήση κινητού.
4) ποσότητα;
Αν οι αγοραστές έχουν ακριβή ποσότητα επιβεβαίωση, παρακαλούμε να μας πείτε μας τόσο πολύ που θα μπορούσε να πάρει πιο καλύτερη & ακριβή τιμή, και μπορούμε να ελέγξουμε φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων πάρα πολύ.
5) οτιδήποτε νομίζετε ότι είναι χρήσιμο να το σχεδιασμό, να μας πει παρακαλώ.
Μία λέξη: Όσο περισσότερο Γνώρίζουμε αγορών στοιχεία σας, τόσο καλύτερα θα κάνουμε για σας σχέδια.