Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

FAQ-4 κύρια μέρη & αρχή λειτουργίας

Aug 05, 2015

Ηλιακά φώτα κύρια μέρη & αρχή λειτουργίας

A.Solar τα φώτα του δρόμου αποτελείται από:
1.) πόλο σώμα & σύστημα πόλο
2.) ηλιακά πάνελ & δεξιάς αγκύλης πάνελ
3.) ηλιακή μπαταρία & κιβώτιο της μπαταρίας
4.) ευφυής ελεγκτής
5.) φωτιστικό LED λαμπτήρα ή LPS λαμπτήρα
6.) τη σύνδεση καλωδίου, βάση Ίδρυμα μπουλόνια (βίδες J), εξαρτήματα

B.How ηλιακή φώτα Street εργασία, και κύρια μέρη λειτουργίες;
Για να σας δώσει μια καλύτερη αίσθηση του πώς ηλιακή street φώτα εργασίας, εδώ είναι τα βασικά συστατικά:

Ηλιακό πλαίσιο: Το ηλιακό πάνελ έχει ενός φωτοβολταϊκού κυττάρου μέσα, που μετατρέπει ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα ηλιακό πάνελ αποτελεσματικότητα εξαρτάται από το μέγεθος και την ποιότητα του ηλιακού κυττάρου και τη διαφάνεια του προστατευτικό κάλυμμα/γυαλιού.
Υπάρχουν 2 τύποι ηλιακό πλαίσιο: μονο-κρυσταλλικά και πολυ-κρυσταλλικά.

Ηλιακή μπαταρία: Μπαταρία θα αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακά πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας και η παροχή ενέργειας στο υποστήριγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο κύκλος ζωής της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική για τη διάρκεια ζωής του φωτός και της ικανότητας της μπαταρίας θα επηρεάσει τις Εφεδρικές ημέρες του τα φώτα. Συνήθως υπάρχουν 2 είδη μπαταριών: βαθιά μπαταρία κύκλων κυττάρων Gel και οδηγήσει οξύ βαθιά μπαταρία κύκλων
Ηλιακός ελεγκτής: A δίοδος που βρίσκεται ανάμεσα στο κελί και την μπαταρία εξασφαλίζει ότι ο ηλεκτρισμός άγεται μόνο ένας τρόπος: στην μπαταρία.

Φωτιστικό: LED: «Δίοδοι εκπομπής φωτός» είναι όπως τα ΛΑΜΠΑΚΙΑ φως που είναι εγκατεστημένο σε γραμμή σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Αυτοί οι βολβοί διαρκούν πάρα πολύ καιρό και επίσης δεν παράγουν θερμότητα των αποβλήτων. LED είναι συνήθως χρησιμοποιείται ως πηγή φωτισμού της σύγχρονης ηλιακό φως του δρόμου, όπως το LED θα παρέχουν πολύ υψηλότερες μονάδες λούμεν με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η κατανάλωση ενέργειας του LED φωτιστικό είναι τουλάχιστον 50% χαμηλότερες από HPS φωτιστικό που χρησιμοποιείται ευρέως ως πηγή φωτισμού σε παραδοσιακά street φώτα. LEDs έλλειψη χρόνο προθέρμανσης επιτρέπει επίσης για χρήση των ανιχνευτών κινήσεων για αύξηση της αποδοτικότητας επιπλέον.

Ηλιακός ελεγκτής: Έναν ελεγκτή θα αποφασίσουν να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε χρέωσης και φωτισμού. Κάποια ειδική σύγχρονη ελεγκτές είναι προγραμματίσημα ώστε χρήστης μπορεί να αποφασίσει την κατάλληλη ευκαιρία της φόρτισης, φωτισμού και dimming, αρμενίζει είναι διαθέσιμη. προστατεύει το ολόκληρο σύστημα

Πόλο: Ισχυρή πόλοι είναι απαραίτητο να τα φώτα του δρόμου, ειδικά να ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες, καθώς υπάρχουν εξαρτήματα τοποθετούνται στην κορυφή του πόλου: φωτιστικά, πάνελ και μπαταρίες κάποτε. Και αντίσταση στον αέρα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του πόλου.

Οδηγός ανάγνωσης:
Αγοραστές ή τελικούς χρήστες πρέπει να γνωρίζετε κάτω από ορισμένα σημεία προτού Αγοράζοντας & σχεδιασμό & την εγκατάσταση ηλιακών LED street φώτα:
1) όπου είναι ο χώρος της τελικής εγκατάστασης;
Όνομα χώρας; Επαρχία & μέλος όνομα; ή ακόμη και το όνομα της πόλης; Μια ακριβή σχεδιασμό πρέπει να βασίζονται στη χρήση μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας. Διαφορετικά μέρη θα έχουν διαφορετικές ηλιακή ακτινοβολία ώρες (χρόνος Peaksun). Με βάση την ίδια δύναμη Οδηγήσεων με υψηλότερη ηλιακή ακτινοβολία θα πάρει χαμηλότερο κόστος του προϊόντος. Περιοχές με χαμηλότερη ηλιακή ακτινοβολία θα πάρει υψηλότερο κόστος του προϊόντος. Μία λέξη, θα πρέπει να γνωρίζουμε την peaksun συμφωνία χρόνο να χρησιμοποιώντας την τοποθεσία και, στη συνέχεια, θα μπορούσε να σχεδιάζουμε ηλιακά πάνελ και μπαταρία καλύτερα για το ηλιακό σύστημα φωτισμού LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου.
2) φως χρόνο/νύχτα;
Μια ακριβή σχεδιασμό επίσης πρέπει να γνωρίζουν φωτισμού ανά διανυκτέρευση. Περισσότερες ώρες θα πάρει υψηλότερο κόστος, και φυσικά, το μικρότερο χρονικό διάστημα πάρει χαμηλότερο κόστος. Ορισμένοι αγοραστές χρειάζεται μόλις 4 ώρες την ημέρα, μερικά χρειάζονται 6 ώρες, και μερικές φορές 12 ώρες αν χρειάζεται ολόκληρο φωτισμού. Προτείνουμε συνήθως 11-12 ώρες/νύχτα έτσι που μπορούν να φωτίσουν όλη τη νύχτα.
3) πόλο ύψος;
Συνήθως από 4M, 5M 6μ;; 7μ; 8M; 9M; 10M 12M. Υψηλότερη πόλο θα χρειαστείτε ανώτερη δύναμη LED για το φωτισμό του δρόμου, έτσι πόλο ύψος είναι σημαντικό για το σχεδιασμό ηλιακών LED street φώτα. Και αγοραστές θα πρέπει να επιλέξουν πόλο ύψος πριν από την Αποστολή ερώτησής ή ταχυδρομείο, κλήση κινητού.
4) ποσότητα;
Αν οι αγοραστές έχουν ακριβή ποσότητα επιβεβαίωση, παρακαλούμε να μας πείτε μας τόσο πολύ που θα μπορούσε να πάρει πιο καλύτερη & ακριβή τιμή, και μπορούμε να ελέγξουμε φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων πάρα πολύ.
5) οτιδήποτε νομίζετε ότι είναι χρήσιμο να το σχεδιασμό, να μας πει παρακαλώ.
Μία λέξη: Όσο περισσότερο Γνώρίζουμε αγορών στοιχεία σας, τόσο καλύτερα θα κάνουμε για σας σχέδια.