Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

FAQ 3-μετά την πώληση υπηρεσία της BR ηλιακή

Aug 05, 2015

Υπηρεσία μεταπώλησης του ηλιακή BR

Εγγύηση:
ΗΛΙΑΚΉ BR εγγυάται στον αγοραστή για μια περίοδο δύο ετών από την ημερομηνία του B/L
ΗΛΙΑΚΉ BR' s ηλιακός φωτισμός προϊόντα θα είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα στα υλικά και την εργασία.
ΗΛΙΑΚΉ BR θα, κατά την κρίση της, επισκευάστε ή αντικαταστήστε οποιαδήποτε BR ηλιακή ηλιακή προϊόντα που είναι ελαττωματικό για τουλάχιστον δύο (2) έτη μετά την ημερομηνία του B/L.

Γενικός κανόνας:
Προκειμένου να ρυθμίσει την ομάδα μας να παρακολουθούν προϊόντα υπηρεσία μεταπωλήσεων, να καθιερώσει ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα στον κόσμο, να κάνει την ευθύνη σαφές μεταξύ BR ηλιακή και συνδεόμενοι χρήστες, εμείς διατυπώνει αυτόν τον κανόνα.

Λεπτομερείς κανόνες της διατηρούν:
1. παίρνουμε 24 μήνες εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. Την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης είναι από την ημερομηνία του B/L.
2. διάρκεια της κανονικής περιόδου, τυχόν προβλήματα ποιότητας που προκαλείται από την ηλιακή BR, η ομάδα μας θα διατηρήσει δωρεάν.
3. υπό κανονικές συνθήκες, τυχόν προβλήματα ποιότητας που προκαλούνται από BR ηλιακή ενέργεια, η ομάδα μας είναι να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, χωρίς χρέωση.
4. εντός της περιόδου εγγύησης τις ακόλουθες καταστάσεις θα εφαρμόσει στην υπηρεσία επί πληρωμή:
1) λόγω της λάθος εγκατάσταση, λειτουργία, ή βλάβης ή ζημίας (συμπεριλαμβανομένων ξεπερνά λειτουργώντας φορτίο) που προκαλείται από τεχνικό στις συνθήκες εργασίας που δεν προβλέπεται.
2) ζημία που προκαλείται από την κατεδάφιση, επισκευή και τροποποίηση χωρίς την άδεια της ομάδας μας.
3) ζημία που προκαλείται από φυσικές και ανθρωπογενείς ανωτέρας βίας ή άλλα γεγονότα ανωτέρας μετά την αγορά.
4) στην ετικέτα του προϊόντος έχει καταστραφεί ή έχει τροποποιηθεί την ημερομηνία παραγωγής.
5) για τον λόγο το λάθος συσκευασία ή υπαιτιότητα της εταιρείας μεταφοράς εμπορευμάτων, η εταιρεία μας βρείτε τα εμπορεύματα τα οποία πρέπει να διατηρηθεί είναι ήδη σωματική βλάβη Μόλις παραλάβουμε το προϊόν (σε αυτή την περίπτωση, πελάτη και εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών να λύση τον εαυτό τους).
6) το εξωτερικό κάλυμμα είναι κατεστραμμένο με γρατσουνιές και θραύση ή πολύ γέρος, πελάτης που επιστρέφει τα εμπορεύματα στο εργοστάσιο που απαιτούν να ανταλλάξουν την κάλυψη για να γίνει νέο.
5. πέρα από την επισκευή εγγύηση προϊόντος:
1) θα χρεώνουμε το κόστος αντικατάστασης των αξεσουάρ.
2) οποιαδήποτε προϊόντα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, το προσωπικό μας θα στείλει τα νομοσχέδια συντήρησης στους πελάτες με φαξ, επιβεβαιώνονται από τον πελάτη να προσδιοριστεί για τη διατήρηση ή όχι, μετά από την επιβεβαίωση, τους πελάτες μεταφέρει κόστος συντήρησης σε καθορισμένο λογαριασμό μας, μετά τα τέλη συντήρησης που φθάνουν, θα στείλουμε το μηχάνημα που έχει επισκευαστεί.
3) προϊόν το οποίο είναι πέρα από την εγγύηση, μετά από επιβεβαίωση από το τεχνικό μας τμήμα ότι η ζημιά είναι πολύ σοβαρή ή για άλλους λόγους, αναγκάζοντας τον δεν μπορεί να διατηρηθεί, θα επιστρέψουμε το πρωτότυπο. Για την αντικατάσταση άλλων μοντέλων της παρόμοια προϊόντα, πελάτης μπορεί να συνθέτουν το αντικαταστήσει διαφορά τιμής τα νέα μηχανήματα
6. το προϊόν συντήρηση ημέρες:
1) BR ηλιακή υπόσχεται να ανταποκριθούν με ερωτήσεις του πελάτη μέσα σε 24 εργάσιμες ώρες.
2) BR ηλιακή υπόσχεται να δώσει τεχνική υποστήριξη, εάν χρειάζονται οι πελάτες όταν κάνετε εγκατάσταση.
3) για τα προβλήματα που χρειάζεται τεχνική μας άνθρωποι πηγαίνουν site, θα λειτουργούμε εντός 30 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή και αντικατάσταση κανόνες
1. επιστροφή: Δεν δεχόμαστε εμπορευμάτων να επιστρέψει, εφόσον πωλούνται, εκτός από τις δύο παρακάτω περιπτώσεις:
1) λόγω σχεδιασμός ελαττώματα του προϊόντος στην ίδια, προκαλώντας τους χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά, και επιβεβαιώθηκε από το τεχνικό προσωπικό μας.
2) κατά την περίοδο της εγγύησης, εάν το προϊόν έχει διατηρηθεί πολλές φορές, αλλά ακόμα δείχνουν τα ίδια προβλήματα και δεν μπορεί να είναι εντελώς πάγια.
2.replacement: δεχόμαστε ανταλλαγή εμπορευμάτων ως τις ακόλουθες καταστάσεις:
1) ο πελάτης λαμβάνει όταν το προϊόν έχει το ποιοτικό πρόβλημα.
2) οφείλεται σε πρόβλημα προσωπικό πωλήσεων μας στέλνει λάθος προϊόντα ενάντια στις απαιτήσεις των πελατών.

Αμοιβή κανόνες συντήρησης
Σχετικά με το προϊόν που δεν είναι στο πεδίο εφαρμογής της συνήθους συντήρησης, θα συνεχίσουμε το φορτίο σύμφωνα με τον ακόλουθο τρόπο:
αύξων αριθμός
Μοντέλο
Ποσότητα
Μέρη κόστος
διατηρήσει την αμοιβή
Συντήρηση εμπορευματικών μεταφορών
Χρήματα στο σύνολο
Παρατήρηση

Κανονισμού του φορτίου εμπορευμάτων
1. η πληρωμή της δαπάνης κανονική υπηρεσία μεταφορών: για να αποθηκεύσετε το κόστος καλύτερα, συντήρηση εμπορευματικών αγαθών είναι με τον ακόλουθο τρόπο, με βάση την αρχή του αμοιβαίου σεβασμού:
1) και οι δύο πλευρές θα πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς αντίστοιχα, κατά την αποστολή του Επισκευαζόμενα εμπορεύματα
2) σύμφωνα με την αρχή που σέβονται την αμοιβαία, και οι δύο πλευρές, τόσο πριν από την αποστολή πρέπει να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία αποστολής και τον τόπο όπου να φέρω το φορτίο, καθιστούν την αρχή ότι είναι βολικό για το αντίθετο συμβαλλόμενο μέρος να προσκομίσει τα εμπορεύματα.
3) ομάδα μας επιστρέφει το Επισκευαζόμενα εμπορεύματα με τον ίδιο τρόπο μεταφοράς ο πελάτης, εκτός από ειδικές περιστάσεις.
2. η πληρωμή εξόδων μεταφορών που δεν είναι στο πεδίο εφαρμογής της συνήθους συντήρησης. Όσον αφορά τα προϊόντα που δεν είναι στο πεδίο εφαρμογής της συνήθους συντήρησης, η αμφίδρομη μεταφορά δαπάνη θα καταβάλλεται από πελάτη, υπό την ειδική περίσταση και οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν να εγκατασταθούν.

Επιπλέον:
Προκειμένου να μην υπάρχουν εξυπηρέτηση μετά την πώληση, BR ηλιακή παρέχουν περισσότερα εξαρτήματα για παραγγελίες
Ηλιακή ελεγκτή: 3%? Λυχνία LED: Περισσότερες 1%. Βίδες και καλώδιο: More10% ·
Ηλιακός θερμοσίφωνας, ηλιακή μπαταρία: Περισσότερες 0,5%
Αυτό δείχνει, λαμβανομένης κυρίως υπόψη: μικρά προβλήματα ή όταν lostig μικρά εξαρτήματα και εργαζομένων ζημιά όταν κάνετε εγκατάσταση