Σπίτι > Εξαερισμός-Θέρμανση HVAC > Περιεχόμενο

Παράγοντες που εμποδίζουν την LED φώτα σε έπιπλα φωτισμού

Aug 04, 2015

Δεν έχει σημασία από ποια προοπτική, άνθρωποι τώρα εφαρμόζεται εμπιστοσύνης των νοικοκυριών, με την ανάπτυξη των λαμπτήρων LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου, στο μέλλον, LED φως του δρόμου σπίτι φωτισμό LED σε εκατομμύρια νοικοκυριά είναι αναπόφευκτη, είναι επίσης μια τάση. Ωστόσο, ενώ έχει ωριμάσει η τεχνολογία LED υπαίθρια φωτισμού, αλλά υπό τις τρέχουσες εξελίξεις της βιομηχανίας, LED φώτα σε εγχώριο φωτισμό ρυθμό είναι σχετικά αργή, γιατί συμβαίνει αυτό;

Πρώτον, είναι ένα προϊόν των υψηλότερες τιμές, λαμπτήρες LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου για λόγους κόστους, η τιμή ήταν υψηλή, ειδικά ο λαμπτήρας σαλόνι, τιμή και λαμπτήρες τιμές πάρα πολύ μακριά από τώρα, ακόμη και αρκετές φορές πιο ακριβά, σε αυτήν την τιμή, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τον μέσο καταναλωτή να αποδεχθεί.

Δεύτερον, είναι τα προϊόντα φωτισμού LED έπιπλα σχεδιασμός, αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος, επί του παρόντος, για πιο είναι το διασκεδασμό θερμότητας. Λύνει μόνο ψύξη πρόβλημα, καλύτερα να λύσει το πρόβλημα της υποβάθμισης, ωστόσο, αυτό έχει μια πολύ καλή λύση, τόσο όσο η πτώση των τιμών, τότε LED φως του δρόμου εισέρχονται το εγχώριο φωτισμό προ των πυλών.

Ως εκ τούτου, λαμπτήρες LED ΕΣ φωτιστικό δρόμου στο πεδίο σπίτι του την προώθηση μεγαλύτερο εμπόδιο είναι υψηλά επίπεδα τιμών, στην πραγματικότητα, έχει υποβληθεί σε συνεχή ανάπτυξη, οδήγησε τα τεχνικά πτυχές είναι πολύ καλή. Άνθρωποι φέρνουν ενέργειας εξοικονόμηση οφέλη των LED προϊόντων είναι επιθυμητή, που είναι σπίτι φωτισμό LED προϊόντα πρόσβαση σε ευκαιρία.