Σύστημα χωρίς καλώδιο Euro-Signal

Το σετ φορητών σημάτων κυκλοφορίας (PTS) αποτελείται από δύο μίνι ρυμουλκούμενα με τοποθετημένα φορητά σήματα κυκλοφορίας, το καθένα με γωνιακές βάσεις, ανιχνευτές ραντάρ, εξοπλισμό ελέγχου και ηλιακούς συλλέκτες. Κάθε μονάδα σήματος κυκλοφορίας ενσωματώνει τρία φανάρια υψηλής φωτεινότητας LED υψηλής ποιότητας 200 mm και ανιχνευτές οχημάτων ραντάρ k-band.

Λεπτομέρειες προϊόντος

图片2

Το σύστημα δεν έχει βασικά προγράμματα. Οποιοδήποτε μεμονωμένο πρόγραμμα μπορεί πολύ εύκολα να φορτωθεί και να αποθηκευτεί. Μπορεί να διατηρηθεί στη μνήμη και να χρησιμοποιηθεί είτε ως έχει είτε σε τροποποιημένη έκδοση ή μπορεί να διαγραφεί και να αντικατασταθεί. Ο προγραμματισμός και ο συγχρονισμός των δύο μονάδων ελέγχου γίνεται μέσω του τερματικού.

Οι καθορισμένοι χρόνοι, οι οδηγίες λειτουργίας και τα μηνύματα σφάλματος / σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη. Ομοίως, η απόδοση του προγράμματος μπορεί να διαβαστεί από την οθόνη (δηλ. Πόσος πράσινος χρόνος απομένει να τρέξει;). Οι φάσεις φωτεινού σηματοδότη μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της χώρας στην οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το σύστημα φωτισμού. Οι μονάδες φωτεινού σήματος μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λειτουργούν συνεχώς με τα φώτα σβηστά (λειτουργία αναμονής) έτσι ώστε να μην υπάρχει φως- εκπέμπονται σήματα το σαββατοκύριακο.


Ωστόσο, το εσωτερικό πρόγραμμα θα συνεχίσει να λειτουργεί ανενόχλητα, επιτρέποντας έτσι την επαναφορά της λειτουργίας σήματος ανά πάσα στιγμή. Όλες οι φωτεινές ενδείξεις παρακολουθούνται ηλεκτρονικά και οποιοδήποτε σφάλμα εμφανίζεται στην οπτική οθόνη. Εάν το κόκκινο φως είναι ελαττωματικό, το σύστημα θα αλλάξει σε πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει. Το σύστημα φωτός αυτορυθμίζεται συνεχώς για να ταιριάζει με την τάση λειτουργίας και τις συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος.

Η τάση της μπαταρίας λειτουργίας παρακολουθείται. Η προειδοποίηση χαμηλής τάσης έχει ως αποτέλεσμα να αναβοσβήνει πορτοκαλί φως. Στην οθόνη εμφανίζεται οποιαδήποτε προειδοποίηση για χαμηλή τάση. Η λειτουργία του συστήματος φωτός μπορεί να διακοπεί χωρίς να χρειάζεται επαναπρογραμματισμός μετά. Η ακολουθία προγράμματος θα διατηρηθεί για περίπου. 20 ώρες. Οποιαδήποτε βλάβη των λαμπτήρων αλογόνου ή των LED εξοικονόμησης ενέργειας υποδεικνύεται ταυτόχρονα. Οι πηγές φωτός προστατεύονται από βραχυκύκλωμα.


图片3图片4


Ευχαριστούμε για το χρόνο που διαβάσατε προσεκτικά τα προϊόντα μας. Επιλέξτε τα επιθυμητά μοντέλα και στείλτε μας μέσω ταχυδρομείου με την επιθυμητή ποσότητα αγοράς.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Τηλ: +86-514-87323722

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manager@cnstreetlight.com

Hot Tags: σύστημα χωρίς καλώδιο χωρίς σήμα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, εταιρεία, χονδρική, αγορά, νεότερα, καλύτερα, προϊόντα
Εξεταστική

You Might Also Like